Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Esprr

Üye
27 Eyl 2025
68
5
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar salı günü işe giriş muayenem var ve aktif olarak çalışıyorum olumlu olursa ne zaman istifa etmem gerekir bunun için bi süre veriliyor mu

benim çalıştığım kurumda 3 yılım dolmak üzere ve sgk'ya göre de 1.5 yıl ve sonrası için 1.5 aylık ihbar süresinin tamamlanması gerekiyor. THY bu kadar müsaade edecek mi bize acaba? ben de sağlık aşamasındayım

Arkadaşlar salı günü işe giriş muayenem var ve aktif olarak çalışıyorum olumlu olursa ne zaman istifa etmem gerekir bunun için bi süre veriliyor mu
eğitimin başlayacağı tarih kesinse ona göre çalıştığınız yere haber vermeniz iyi olur diye düşünüyorum işlerin hızlanması için, bu arada benim de ön sağlık için randevum var bu aşamadan sonra artık sağlıkta herhangi bir sorun olmadığı sürece iş teklifi oluyor mu acaba bu konuda bilginiz var mı? sizin süreciniz nasıl ilerledi

eğitimin başlayacağı tarih kesinse ona göre çalıştığınız yere haber vermeniz iyi olur diye düşünüyorum işlerin hızlanması için, bu arada benim de ön sağlık için randevum var bu aşamadan sonra artık sağlıkta herhangi bir sorun olmadığı sürece iş teklifi oluyor mu acaba bu konuda bilginiz var mı? sizin süreciniz nasıl ilerledi
evet hiçbir sorun olmazsa teklif maili geliyor. ben de ön sağlıktan geçip geçen hafta sağlık raporu teslim etme aşamasını tamamladım; ek tetkik istendiği için de benim için biraz uğraştırıcı oldu, işlemlerim cuma günü bitti önümüzdeki hafta için haber bekliyorum artık bakalım.

evet hiçbir sorun olmazsa teklif maili geliyor. ben de ön sağlıktan geçip geçen hafta sağlık raporu teslim etme aşamasını tamamladım; ek tetkik istendiği için de benim için biraz uğraştırıcı oldu, işlemlerim cuma günü bitti önümüzdeki hafta için haber bekliyorum artık bakalım.
tebrik ederim şimdiden kısa zamanda olur umarım ayrıca bu sorunuzu bir de thy ik ya sormanız da iyi olabilir hem direkt muhattaplarından cevap almış olursunuz ben sizin sürecin fazla uzun süreceğini düşünmüyorum şuan çalıştığınız şirket için de varsa bir yöneticiniz ona da istifa süreciniz hakkında konuşabilirseniz sorunsuz geçirirsiniz bu süreci diye düşünüyorum

tebrik ederim şimdiden kısa zamanda olur umarım ayrıca bu sorunuzu bir de thy ik ya sormanız da iyi olabilir hem direkt muhattaplarından cevap almış olursunuz ben sizin sürecin fazla uzun süreceğini düşünmüyorum şuan çalıştığınız şirket için de varsa bir yöneticiniz ona da istifa süreciniz hakkında konuşabilirseniz sorunsuz geçirirsiniz bu süreci diye düşünüyorum
teşekkür ederim, umarım herkes için süreç sorunsuz devam eder size de başarılar dilerim. Evet sağlık aşaması tamamlandığında IK'ya konu hakkında mail atacağım ben de ayrıca inisiyatif sağlamaları için müdürümle görüşeceğim.

Arkadaşımın sürecinden hatırladığım kadarıyla artık iş teklifini onayladıktan sonra istifanızı vermeniz gerekiyor. Eğer herhangi bir sürede uzama olursa istifanızda, eğitim planlanmasına ve müsaitliğe göre diğer sınıflara gecikmeli olarak başlatılabiliyorsunuz. Fakat süre fazla uzadığında tolerans göstermeleri zorlaşacağından dolayı sürecinizin olumsuz sonuçlanma ihtimali doğuyor.
Fakat siz yine de %100 doğru bilgi olarak kabul etmeyin. Yanılma ihtimalim de var.

• Like
Tepkiler: havacivabakır
Eğer ihbar süreniz sizin için oluşturulan ilk sınıfa yetişmiyorsa sonrakine katılabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla. Fakat çok uzun sürecekse nasıl bir yol izlerler onu bilmiyorum. Mail atarak öğrenebilirsiniz ne kadar tolerans gösterdiklerini. Bir arkadaşım pegasustaki sürecinde ilerlerken ihbar süresinin üç ay olması nedeniyle maalesef elendi. Ön sağlık değerlendirmesini dahi geçmişti, öyle düşünün

Yani eğitim gününe kadar vaktimiz var di mi yoksa iş teklifi geldiği an mı istifa etmek zorundayız onu anlamaya çalışıyorum da
Eğer ihbar süreniz sizin için oluşturulan ilk sınıfa yetişmiyorsa sonrakine katılabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla. Fakat çok uzun sürecekse nasıl bir yol izlerler onu bilmiyorum. Mail atarak öğrenebilirsiniz ne kadar tolerans gösterdiklerini. Bir arkadaşım pegasustaki sürecinde ilerlerken ihbar süresinin üç ay olması nedeniyle maalesef elendi. Ön sağlık değerlendirmesini dahi geçmişti, öyle düşünün

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.