Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

minnie

Üye
10 Eki 2025
21
5
0
Meslek
Kabin
arkadaşlar bu iş için devlet memurluğunu bırakmayı düşünüyorum süreç te en kötü nasıl ilerleyebilir korkuyorum bilgisi olan var mı?

arkadaşlar bu iş için devlet memurluğunu bırakmayı düşünüyorum süreç te en kötü nasıl ilerleyebilir korkuyorum bilgisi olan var mı?
işe girmeden kesinlikle bırakma, yani işe girdikten sonra sen işinde düzgün olduğun sürece hiçbir şey kötü ilerlemez. En kötü nasıl ilerleyebilirden kastın nedir?

işe girmeden kesinlikle bırakma, yani işe girdikten sonra sen işinde düzgün olduğun sürece hiçbir şey kötü ilerlemez. En kötü nasıl ilerleyebilirden kastın nedir?
inanın ben de bilmiyorum aklıma gelmeyen bir durum olabilir mesela elbette egıtıme gırıp sınavlara çok çalışıcagım ama o yuzden sordum ben de tecrube edınmıs kısıler olabılır

inanın ben de bilmiyorum aklıma gelmeyen bir durum olabilir mesela elbette egıtıme gırıp sınavlara çok çalışıcagım ama o yuzden sordum ben de tecrube edınmıs kısıler olabılır
Eğitim daveti aldıktan sonra eğitim sınavlarından asla kalmazsınız. üniversite gibi sınav notu alıyorsunuz 60 geçme puanı kalan 100 kişiden 2-3 kişi kalıyor o da nadir durumlarda. Yani eğitim daveti aldıktan sonra artık gerisi teferruat.

özel değilse ne tarz memursunuz da bırakmak istiyorsunuz, bence burada yaşam tarzı sizin istediğiniz ve yapabileceğiniz bir şey mi diye iyi düşünmek lazım.

özel değilse ne tarz memursunuz da bırakmak istiyorsunuz, bence burada yaşam tarzı sizin istediğiniz ve yapabileceğiniz bir şey mi diye iyi düşünmek lazım.
psikolojık danısmanım pdr yanı aslında tam tersı ısım cok rahat cok duzenlı bır hayttan sıkıldım galıba

psikolojık danısmanım pdr yanı aslında tam tersı ısım cok rahat cok duzenlı bır hayttan sıkıldım galıba
Lütfen yanlış anlamayın sektörde olan birisi olarak söylüyorum, ben devlet memuruyken ve düzenli bir işim varken asla bırakıp geçmezdim..

Tabi tercih meselesi ama belki 5 belki 8 sene sonra düzenli iş arayışına gireceksiniz veya yer personeli olmak isteyeceksiniz.

• Like
Tepkiler: minnie
Lütfen yanlış anlamayın sektörde olan birisi olarak söylüyorum, ben devlet memuruyken ve düzenli bir işim varken asla bırakıp geçmezdim..

Tabi tercih meselesi ama belki 5 belki 8 sene sonra düzenli iş arayışına gireceksiniz veya yer personeli olmak isteyeceksiniz.
acıkcası yer personelı olmak asla bana gore degıl soyle soyleyım sakın yanlıs anlamayın ama pasif gelırlerım var yanı thy de ıısm kotu gıdersede bırakmayı hep calısmayı duusnmuyorum ama galıba dedıgınız bu bu ıs secenegı de yanlıs erken emeklı olup baska serbest ısler bana gore galıba soguk bakmaya basladım ıstfa etmıcem gıbı tesekkurler cevaplar ıcın

• Like
Tepkiler: Legendlegacy
acıkcası yer personelı olmak asla bana gore degıl soyle soyleyım sakın yanlıs anlamayın ama pasif gelırlerım var yanı thy de ıısm kotu gıdersede bırakmayı hep calısmayı duusnmuyorum ama galıba dedıgınız bu bu ıs secenegı de yanlıs erken emeklı olup baska serbest ısler bana gore galıba soguk bakmaya basladım ıstfa etmıcem gıbı tesekkurler cevaplar ıcın
istifa etmeyin bence de, çünkü zamanla daha sakin düzenli giden iş ve hayat istiyor insan. yeriniz belli, örneğin beş ay sonra ne yaptığınız nerde olduğunuz belli, bayramlarda sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz vs. belki şimdi size çok da mühim değil gibi gelebilir ama bir zaman sonra önemsemeye başlıyorsunuz. hakkınızda en hayırlısını olmasını içtenlikle dilerim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.