Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sunny

Üye
21 Eyl 2025
259
175
5
Meslek
Kabin
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
THY’nin birkaç saat önce Dispatcher (Uçak Harekat Uzmanı) alımına yönelik eğitim programı duyurması, sizce diğer alımların da yakında başlayacağının bir işareti olabilir mi? Konuyla ilgili duyumu veya öngörüsü olan varsa paylaşabilir mi?

Güncel bir duyumu olan bizlerle paylaşabilirse mutlu oluruz 😇🙏🏻

THY’nin birkaç saat önce Dispatcher (Uçak Harekat Uzmanı) alımına yönelik eğitim programı duyurması, sizce diğer alımların da yakında başlayacağının bir işareti olabilir mi? Konuyla ilgili duyumu veya öngörüsü olan varsa paylaşabilir mi?

Güncel bir duyumu olan bizlerle paylaşabilirse mutlu oluruz 😇🙏🏻
Bende az önce gördüm bu ilanla ilgili haberi ve benzer başlık adı altında aynı sorular soracaktım:) Teşekkürler paylaşımın için.

Benim düşüncem ilan hemen açılmasa bile en azından kabin için biz yedek adaylara Temmuz veya Ağustos gibi dönüş yapacaklarını ümit ediyorum. Bence bu olumlu bir işaret, hepimiz için hayırlısı olsun bakalım🙏🏼

• Like
Tepkiler: sunny
Bu bir eğitim programı mı yoksa alımla ilgili mi acaba ya ben anlayamadım, tam bilen varsa söyleyebilir mi kendimize pay çıkaralım hemen😁

Bu bir eğitim programı mı yoksa alımla ilgili mi acaba ya ben anlayamadım, tam bilen varsa söyleyebilir mi kendimize pay çıkaralım hemen😁
Dışarıda dolar bazından verilen özel bir eğitim olduğu için shgm sınav ücretleriyle birlikte yaklaşık 10.000 usd + shgm sağlık raporu istenmiş yine bu sebeple sonrasında kendi eğittikleri adaylara istihdam sağlayacaklarını düşünüyorum

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.