Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
ben hücum edemem de artık tabii ki siz direkt hücum edin :d şöyle ki açtıkları ilan kısa dönemli bir proje ve performansa bağlı olarak kalıcı olabilme şansı varmış tabii ki ama her işe aldıkları kalıcı olmayabilir. bu işi sevmeyip bırakanlar bile olabilir ona göre de ilan verebilirler tabii :) takipte kalın

• Like
Tepkiler: Lirjena
Maalesef ben de mülakat tarihi alamayan adaylardan biriyim. Gerçekten haksızlık oldu, bize tarih seçmemiz için mail geldiğinde bütün tarihler çoktan dolmuştu ve bir daha açılmadı boşluk. Geçen sene Mart-Nisana kadar mülakatlar devam etmişti oysa ki :/
inanın ben o mülakat tarihi seçme mailinin başında uyudum kalktım 2 ay sonraya alabildim anca ve sürekli linke tıklayıp boş yer arıyordum sürelki ama ve hani bulduğum gibi de o gün uygun mu değil mi düşünemeden almıştım direkt doluyordu...ben mail atmıştım ik ya o da bana şu ay için de açılacak takipte kal diyince alabildim yoksa ben de alamayacaktım... ama üzülmeyin ya illa tekrar açacaklar bu ilanı ve o zaman ona göre hemen bir yer kaparsınızzz :)

Bir hanımefendi söylemişti ama bu kesin bir bilgi değil tabii ki sadece nolur nolmaz takipte kalın diye söyledim

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: Hry07
Maalesef ben de mülakat tarihi alamayan adaylardan biriyim. Gerçekten haksızlık oldu, bize tarih seçmemiz için mail geldiğinde bütün tarihler çoktan dolmuştu ve bir daha açılmadı boşluk. Geçen sene Mart-Nisana kadar mülakatlar devam etmişti oysa ki :/
Mülakat sürecim, 4 Kasım’da ilan açıldığı andan itibaren sergilediğim büyük bir kişisel ısrarla başladı. Özgeçmişim günlerce görüntülenmeyince pes etmedim; önceki sene okulumuza seminere gelen bir İK yetkilisine ulaşıp CV’mi attım ve incelemelerini talep ettim. Bunda Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri bölümü mezunu olmamın ve 2025 yazı SunEx’te operasyon stajyeri olarak çalışmamında etkisi vardır. Bu sayede ön değerlendirmeyi ve İngilizce sınavını geçtim. Mülakat randevusu için link geldiğinde tüm günler gri (dolu) görünüyordu. 13 Ocak’ta iki ayrı İK mailine mağdur olmak istemediğimi belirten mailler attım ve ertesi gün 16 Ocak Cuma günü benimle görüşme gerçekleştirmek istediklerine dair telefonla arandım. Eğer bu ekstra uğraşılarım olmasa CV’m bile görüntülenmeyebilirdi. Zor be sancılı süreç.

• Like
Tepkiler: Feryal ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.