Burak98

Üye
7 Haz 2025
1
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Uzun süredir iş arayışındayım fakat ne yazık ki hiçbir yerden geri dönüş alamadım. Bu durum moralimi oldukça bozdu. Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Doğru adımları mı atıyorum, eksik yaptığım bir şey mi var, emin değilim. Bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim, hangi konulara özellikle dikkat etmeliyim? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Uzun süredir iş arayışındayım fakat ne yazık ki hiçbir yerden geri dönüş alamadım. Bu durum moralimi oldukça bozdu. Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Doğru adımları mı atıyorum, eksik yaptığım bir şey mi var, emin değilim. Bu süreçte nasıl bir yol izlemeliyim, hangi konulara özellikle dikkat etmeliyim? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Referansiniz yoksa, Linkedin veya kariyer.net gibi yerlerden donus almak biraz zor olabiliyor. Nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ama eger Istanbul'da yasiyorsaniz, belediyenin istihdam ofislerine bir goz atmanizi tavsiye edebilirim. Hemen hemen her ilcede var diye biliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.