Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Damon

Üye
23 Tem 2026
14
0
0
21
Meslek
Kabin
Herkese merhaba
İngilizce için gramer çalışabileceğim bir site önerebilir misiniz. Tekrar yapabileceğim özellikle online yazılı sınavlar için ne önerirsiniz. Yapay zeka dışında farklı yerlerden çalışanlar var mı. Bir de kelime nasıl öğreniyorsunuz deneyimlerinizi merak ediyorum bu konuda. Günlük çalışma planını da paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim herkese iyi günler

Merhaba, ben İngilizce için YouTube’da test atölyesi kanalından gramer ve kelime listelerine bakıyorum. Çok emin değilim ama sınava giren kişilerin bi kısmı YDS benzeri dediği için oradan çalışıyorum. Buna ek olarak İngilizce geliştirmek için newsinlevels uygulamasını indirdim. Seviyeye göre metinleri okuyup dinleyip kısa sorularını çözebiliyorsunuz. Bilmediğiniz kelimeler, kendi zor gördüğü kelimeler de paragrafta işaretli oluyor. Onu ben de tavsiye edebilirim. Kendisinin kitabı da bir kaynak. Ben almadım, alan varsa da yorumlarını merak ediyorum. Hala karar aşamasındayım. Bunun haricinde belki benzer olabilir diye düşündüğüm tiktokta özellikle emirates sorularını paylaşan insanlar var. Onlara da göz atabilirsiniz. Ben kendim için açıkçası yer ya da kabin memurluğu farketmeksizin karışık çalışıyorum. Hangi ilana daha çok uyarsam ona göre sürecimi ilerleticem. Daha spesifik ne önerebilirim bilmiyorum ama benim yaptıklarım bunlar. Umarım işinize yarar.

• Like
Tepkiler: Damon ve hostadayi
Merhaba, ben İngilizce için YouTube’da test atölyesi kanalından gramer ve kelime listelerine bakıyorum. Çok emin değilim ama sınava giren kişilerin bi kısmı YDS benzeri dediği için oradan çalışıyorum. Buna ek olarak DLA ve LEA teknikleri kitabı yazarı Derya Altınbaş’ın eski bir videosunu buldum. Orada sınav çalışması, İngilizce geliştirmek için newsinlevels sitesinden bahsetmişti. Uygulamasını indirdim. Seviyeye göre metinleri okuyup dinleyip kısa sorularını çözebiliyorsunuz. Bilmediğiniz kelimeler, kendi zor gördüğü kelimeler de paragrafta işaretli oluyor. Onu ben de tavsiye edebilirim. Kendisinin kitabı da bir kaynak. Ben almadım, alan varsa da yorumlarını merak ediyorum. Hala karar aşamasındayım. Bunun haricinde belki benzer olabilir diye düşündüğüm tiktokta özellikle emirates sorularını paylaşan insanlar var. Onlara da göz atabilirsiniz. Ben kendim için açıkçası yer ya da kabin memurluğu farketmeksizin karışık çalışıyorum. Hangi ilana daha çok uyarsam ona göre sürecimi ilerleticem. Daha spesifik ne önerebilirim bilmiyorum ama benim yaptıklarım bunlar. Umarım işinize yarar.
Çok teşekkür ederim hepsine göz atacağım. Kariyerinizde başarılar diliyorum

Rica ederim. Sizin de tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Ben reader at work 1 ve 2 kitaplarını bitirdim bazı metinler çok sıkıcı fakat çok etkisi oldu sadece gramer kısmını unuttum galiba çünkü test çözerken zorlanıyorum okurken anlıyorum fakat bir boşluğa hangi gramer yapısının geleceğini karıştırıyorum. Üstelik çok da sıkılıyorum gramer çalışırken hatta bazen gerek var mı diye düşünüyorum ama Thy nin ilk sınavını geçmek adına çalışmam gerekiyor. Listening olarak vogue beauty secrets videolarını izliyorum youtubdan ya da voscreen kullanıyorum. Bu arada voscreen i şiddetle tavsiye ederim ücretsiz bir uygulama tamamen. Bunun haricinde de kelime öğrenirken yapay zekadan örnek cümleler istiyorum o şekilde not alıyorum. Sadece gramer noktasında tükendim ne yapacağımı bilemedim

Ben reader at work 1 ve 2 kitaplarını bitirdim bazı metinler çok sıkıcı fakat çok etkisi oldu sadece gramer kısmını unuttum galiba çünkü test çözerken zorlanıyorum okurken anlıyorum fakat bir boşluğa hangi gramer yapısının geleceğini karıştırıyorum. Üstelik çok da sıkılıyorum gramer çalışırken hatta bazen gerek var mı diye düşünüyorum ama Thy nin ilk sınavını geçmek adına çalışmam gerekiyor. Listening olarak vogue beauty secrets videolarını izliyorum youtubdan ya da voscreen kullanıyorum. Bu arada voscreen i şiddetle tavsiye ederim ücretsiz bir uygulama tamamen. Bunun haricinde de kelime öğrenirken yapay zekadan örnek cümleler istiyorum o şekilde not alıyorum. Sadece gramer noktasında tükendim ne yapacağımı bilemedim
Çok teşekkürler. Bahsettiklerinizi inceleyeceğim. Vogue videoları bence de çok etkili. Shadowing ile konuşma geliştirmek için de iyi olduğunu düşünüyorum. Ben moda sektöründen geçiş yapacağım. Önceki işimde de yabancı markalarla anlaşmak için İngilizcemi geliştirme sürecinde bana çok faydası olmuştu.

• Like
Tepkiler: Damon
Merhabalar,
Modadilin 60 günde yds kelime kitabı çok iyi onu önerebilirim.
Youtube'da Berk Hoca'nın 12 günde ydt-yds grammar kampını izleyebilirsin (özellikle soru cozumleri çok faydalı)
Ek olarak kalan sürede bol bol speaking, listening ve reading yapmanı öneririm.
Listening için Luke's English Podcast kanalına bakabilirsin.
Reading için More to Read I-Ii vardı o da iyidir. Raw çözdüysen artık direkt BBC, Sciencedaily gibi sitelerden okuma da yapabilirsin.
Speaking icinde atıyorum yapay zekadan 50 tane kabin memurlugu mulakatina yönelik sorular hazirlamasini isteyip onları cevaplayabilirsin.
Ayrıca appstoreden Crewprep isimli uygulamadan havayollarına ait ingilizce testleri çözebilir veya sesli mulakat yapabilirsin ücretli ücretsiz bölümleri var. Android icin de crewprep.app sitesinden ulaşabilirsin.

• Like
Tepkiler: hostadayi ve Damon
ve öğrendiğin kelimeleri tureng ya da quizlet uygulamalarına atabilirsin.))
Merhabalar,
Youtube'da Berk Hoca'nın 12 günde ydt-yds grammar kampını izleyebilirsin (özellikle soru cozumleri çok faydalı)
Reading için More to Read I-Ii vardı o da iyidir. Raw çözdüysen artık direkt BBC, Sciencedaily gibi sitelerden okuma da yapabilirsin.
Speaking icinde atıyorum yapay zekadan 50 tane kabin memurlugu mulakatina yönelik sorular hazirlamasini isteyip onları cevaplayabilirsin.
Ayrıca appstoreden Crewprep isimli uygulamadan havayollarına ait ingilizce testleri çözebilir veya sesli mulakat yapabilirsin ücretli ücretsiz bölümleri var. Android icin de crewprep.app sitesinden ulaşabilirsin.

• Like
Tepkiler: Damon
Merhabalar,
Teşekkür ederim paylaşımlarınız için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.