Pozisyon veya İlan Adı
Hizmet Sektörü Deneyimli Kabin Memuru İlanı

xLagertha

Üye
3 Eki 2025
11
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar, bugün ingilizce video mülakata girdim. Tahminen ne zaman dönüş geliyor bilen var mıdır acaba?

15'inde girdim fakat hala mail bekliyorum. Eğer 15'inde veya sonrasında girip cevap alan varsa bilgilendirirse çok sevinirim.

muhtemelen bugün sondu yani girmesi gereken herkes girdi. cuma ve pazar günleri arasında bir yerlerde herkese olumlu ya da olumsuz geri dönüş yapacaklarını düşünüyorum. herkes için hayırlısı.

17 eylülde sınava girdim, 25 eylülde olumlu geri dönüş aldım. inşallah olumlu dönüş alırsınız 🙏

20'sinde yani dün girdim, dönüş olunca yazarım buraya aynı gün giren arkadaşlar da yazabilirse güzel olur hepimizin hakkında hayırlısı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.