Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba umarım olumlu geçer test şeklinde mi yoksa görüntülü mü cevapladınız bu konuda bilgi ve info verir misiniz? Teşekkürlerr
Görüntülü cevaplamıştım bir de süre var düşünüp kayıt almanız için dikkat edin ona da, aklımda kalan sorular da ilk başta belirttiğim şekildeydi. Ama genel olarak cevaplanabilir şekilde sorular.

Bana ilk aşama 02:05 te geldi sabah 06:30 civarı da reminder! Gelmiş, hala doldurmadınız diye. Ustunden daha 4 bucuk saat gecmiş

Daha önce işleyişine dahil olmadığım bir şirket olduğu için garip geldi açıkçası
Otomatik atılıyor sanırım yoksa Toplamda bitirmem icin 24 saat vermişler 8 saatim uykuda gecerken benden soruları cevaplamam icin hatırlatma göndermişler.

• Like
Tepkiler: Maide

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.