Merhaba siz sınava girdiniz mi ?İngilizce sınavına girip dönüş alan oldu mu
Merhaba 2 gündür İngilizce sınavı aşama mailini bekliyorum ama hala dönüş olmadı size ne zaman geldi acabaSelamlar herkese ben ilk 5 soruluk İngilizce sınavına girdim geçen yıl sorulan sorular değiştiririlmiş biraz ikisi aklımda kalmadı ama
1) Bir kabin memurunda olması gereken özellikler
2) Geçmişte yaşadığın bir müşteri deneyimini açıklar mısın gibiydi
3) Kabin memuru olmaya nasıl karar verdin gibi sorular vardı bugün öğleden sonra 16.00 gibi gönderdim cevapları. Dönüş bekliyorum diğer iki sorudan çok emin değilim ama bakalım dönüş bekliyorum
Merhaba umarım olumlu geçer test şeklinde mi yoksa görüntülü mü cevapladınız bu konuda bilgi ve info verir misiniz? TeşekkürlerrSelamlar herkese ben ilk 5 soruluk İngilizce sınavına girdim geçen yıl sorulan sorular değiştiririlmiş biraz ikisi aklımda kalmadı ama
1) Bir kabin memurunda olması gereken özellikler
2) Geçmişte yaşadığın bir müşteri deneyimini açıklar mısın gibiydi
3) Kabin memuru olmaya nasıl karar verdin gibi sorular vardı bugün öğleden sonra 16.00 gibi gönderdim cevapları. Dönüş bekliyorum diğer iki sorudan çok emin değilim ama bakalım dönüş bekliyorum
hayir kamera karsisinda konusuyosunuzMerhaba umarım olumlu geçer test şeklinde mi yoksa görüntülü mü cevapladınız bu konuda bilgi ve info verir misiniz? Teşekkürlerr
Merhabalar, ben 9 Ocak'ta başvuru yapmıştım 10 Ocak gece 2.22 de mail gelmiş İngilizce aşaması için ama saatine çok şaşırdımMerhaba 2 gündür İngilizce sınavı aşama mailini bekliyorum ama hala dönüş olmadı size ne zaman geldi acaba
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.