Bana ne olumsuz ne olumlu dönmediler direk elendim olarak düşünmeliyim sizce .Umarım sizinde karşınıza daha güzel fırsatlar çıkar .Bir arkadaşım SAW için kasımda çağırıldı, bana 1-2 hafta önce olumsuz olduğu maili geldi
Çok teşekkür ederim biraz umutlandım sayenizde inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur .BaşarılarHayır olumsuz olsa zaten olumsuz şeklinde mail gelir ve sistemde gözükür, bekleyin sadece :/ Dilekleriniz için teşekkürler, sizinde hakkınızda hayırlısı ve istediğiniz olur umarım
bana 2 sindende 3 gün arayla dönüs saglandıArkadaşlar sizi dönemsel Antalya mı yoksa Sabiha Gökçen tecrübesiz kabin memurluğu için mi çağırdılar ben 11 Ağustos da başvurdum hala geri dönülmedi değerlendirileme aşamasında görünüyor o nedenle soruyorum .
Ne zaman başvurmuştunuz ben 11 ağustosda başvurmuştum.İnşallah olumlu sonuçlanır sürecinizbana 2 sindende 3 gün arayla dönüs saglandı
güzel dileklerin için teşekkür ederim ben de ilan acıldıgı gibi basvurmustum umutsuzluga kapılmaNe zaman başvurmuştunuz ben 11 ağustosda başvurmuştum.İnşallah olumlu sonuçlanır süreciniz
Çok teşekkür ederim iyi akşamlargüzel dileklerin için teşekkür ederim ben de ilan acıldıgı gibi basvurmustum umutsuzluga kapılma
ya neye göre acaba ben saw çağırıldım ayt istiyorum.. konuştuğum tek konu bu oldubana 2 sindende 3 gün arayla dönüs saglandı
saw geldi bana önce fakat digerini beklemiyordum gelmesini acıkcası onaylamadım saglık formunu antalya icin aynı anda 2 sürece katılamıyoruz maalesefya neye göre acaba ben saw çağırıldım ayt istiyorum.. konuştuğum tek konu bu oldusize önce hangisi gelmişti ve diğeri gelmeden önce onaylamış mıydınız sağlık mailini?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.