Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar, ben de bugün girdim. Dönüş alan arkadaşlar varsa yazabilirse çok seviniriz süreç nasıl ilerliyor kaç güne öğreniriz merak ediyorum açıkçası. Teşekkürler🙏🏼

Aşırı basit kağıt üstünde bi sınav geçerseniz (biraz beklemenizi rica ediyorlar hemen okuyorlar kağıttan maks 10dk) ki kalanı görmedim sonra yan odada ingilizce hocasıyla yüz yüze speaking yapıyorsunuz, kişisel soruların yanı sıra uçak içi anlayabileceğiniz düzeyde emergency sorduğu da oluyor yolcu hastalandı nasıl müdahale edersin sence vb gibi. Gayet yumuşak süreçleri.
Merhaba,insan kaynakları mailini biliyor musunuz

İnsan kaynaklarına süreç hakkında mail atmak ne kadar mantıklı sizce? Bende atmayı düşünüyorum ama olumsu bir izlenim birakır mıyım diye merak ediyorum
Ben dün attım ve cevap geldi..

Olumsuz bir izlenim bırakmazsınız, neden bırakasınız ki? Bilakis, işe asıldığınızı, meraklı ve süreci takip eden biri olduğunuzu gösterirsiniz. Bu adayların doğal bir hakkıdır, çekinmeyin. Sürecin şeffaf ilerlemesi adına ivedilikle cevap vermeleri beni de mutlu etti.

Değerlendirme sürecinin devam ettiğini yazdılar..
Bol şans 🍀

• Like
Tepkiler: gunes
Ben dün attım ve cevap geldi..

Olumsuz bir izlenim bırakmazsınız, neden bırakasınız ki? Bilakis, işe asıldığınızı, meraklı ve süreci takip eden biri olduğunuzu gösterirsiniz. Bu adayların doğal bir hakkıdır, çekinmeyin. Sürecin şeffaf ilerlemesi adına ivedilikle cevap vermeleri beni de mutlu etti.

Değerlendirme sürecinin devam ettiğini yazdılar..
Bol şans 🍀
Teşekkür ederiimmmm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.