Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Detaylı bilgilendirmeniz için çok teşekkür ediyorum, tebrik ederim :)))
Siz mülakat tarihi seçtiniz mi? Çoğu kişi aralık ayına tarih almış...
Teşekkür ederiiim. Cv, kimlik fotokopisi ve boy-kilo belgesi istediler, bunlar için 3 gün süre verdiler. Gün içinde bunları ileticem, sonra tarih verecekler

• Like
Tepkiler: Lirjena
Soruma yanıt veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Daha şimdi sınavdan çıktım sizlere yazıyorum. Yemin ederim öyle heyecanlandım ki; neyi nasıl yaptım bilemiyorum. Süre hep ucu ucuna yetti. Bu arada, listeningdeki bazı sorular, süre sonuna doğru yeniden dinletiliyor ama bazı sorularda hepsi değil.

Writing 2 soru vardı
Birinde mail yazmamızı istediler, diğerinde bi konu hakkında fikrimizi sordular, ikisi de 80 kelimeydi.

Speakingde basit konular hakkında fikrinizi soruyorlar. 3 soru var, 45 saniye düşünme süresi ve 90 saniye konuşma süresi var. Ben her soruda 30 saniye kadar konuştum.

Listeningde tekrar dinlemeye müsade edilmiyor ama sesi başlatmadan önce bekleyip soruyu okuyabiliyorsunuz.

Bu arada sınavı geçmişim kurula davet edildim.
Çok sevindim sizin adınıza ☺️ Hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza inşallah🙏🏻

• Like
Tepkiler: inanna
Sınav sonucum olumsuz geldi. Ama ben şunu da söylemek istiyorum: daha önce de sonucunu paylaşan ve ielts gibi sinavlarda yuksek puan alip, bu sinavda nasil olur da elenirim diyenler vardi. Ben de kesinlikle bu sinavda akademik mi dersiniz, C seviyesinde mi dersiniz işte öyle bir ingilizceyle sinava girdim. Cevaplarimin eksigi yok fazlasi var ama nasil boyle bir sonuc gelir aklim, fikrim, zikrim almiyor; ALMİYOR!!

Sınav sonucum olumsuz geldi. Ama ben şunu da söylemek istiyorum: daha önce de sonucunu paylaşan ve ielts gibi sinavlarda yuksek puan alip, bu sinavda nasil olur da elenirim diyenler vardi. Ben de kesinlikle bu sinavda akademik mi dersiniz, C seviyesinde mi dersiniz işte öyle bir ingilizceyle sinava girdim. Cevaplarimin eksigi yok fazlasi var ama nasil boyle bir sonuc gelir aklim, fikrim, zikrim almiyor; ALMİYOR!!
Gerçekten çok üzüldüm, o kadar emek veriyoruz.. keşke ne yanlış yaptığımızı görebilsek.. iyice gözüm korkmaya başladı.

Zorlandığınız bir bölüm ya da atladığınız bir soru olmuş muydu.. sebep onlar olabilir mi?

Gerçekten çok üzüldüm, o kadar emek veriyoruz.. keşke ne yanlış yaptığımızı görebilsek.. iyice gözüm korkmaya başladı.

Zorlandığınız bir bölüm ya da atladığınız bir soru olmuş muydu.. sebep onlar olabilir mi?
Hayır kesinlikle olamaz. Burada bazı adayların listeninde olsun yahut speakingde olsun süre veya tuşa basma yani kisaca birçok seyin azizligine ugradigini ama olumlu donus aldigini da okudum. Lakin ne var ki testlere 10-12 sn'ye de, 80 kelime istenen paragrafta en az 100 kelime yazdim ve hicbir kelimem c seviyesinden asagi da degildi. Speakingde gozumu kirpmadan kameraya baktim, nefesim kesilene dek konustum ve konustum... Hakkimi kesinlikle helal etmiyorum. Hatta cevaplarimi, yurt disinda okudugum icin oradaki prof hocalarima da danistim; kendileri ulkeyi terk etmemi, cunku bu yanitlara karsilik geri bildirim olumsuz ise beni hak etmediklerini tavsiye etti. Diyeceklerim bu kadar...

Soruma yanıt veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Daha şimdi sınavdan çıktım sizlere yazıyorum. Yemin ederim öyle heyecanlandım ki; neyi nasıl yaptım bilemiyorum. Süre hep ucu ucuna yetti. Bu arada, listeningdeki bazı sorular, süre sonuna doğru yeniden dinletiliyor ama bazı sorularda hepsi değil.
Writing ve speaking sınavında ne gibi sorular vardı?

Hayır kesinlikle olamaz. Burada bazı adayların listeninde olsun yahut speakingde olsun süre veya tuşa basma yani kisaca birçok seyin azizligine ugradigini ama olumlu donus aldigini da okudum. Lakin ne var ki testlere 10-12 sn'ye de, 80 kelime istenen paragrafta en az 100 kelime yazdim ve hicbir kelimem c seviyesinden asagi da degildi. Speakingde gozumu kirpmadan kameraya baktim, nefesim kesilene dek konustum ve konustum... Hakkimi kesinlikle helal etmiyorum. Hatta cevaplarimi, yurt disinda okudugum icin oradaki prof hocalarima da danistim; kendileri ulkeyi terk etmemi, cunku bu yanitlara karsilik geri bildirim olumsuz ise beni hak etmediklerini tavsiye etti. Diyeceklerim bu kadar...
Şimdi sınavdan çıktım, tamamen Akademik.. en azından bir section kolay olsaydı, o kadar moralim bozuldu ki, speaking bölümüne tamamen tükenmiş bir halde başladım. Ne C1 i net C2ydi bana denk gelen…
Size sınavınızdan ne kadar sonra sonuç maili geldi.?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.