Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

BerkeTursu

Üye
31 Mar 2026
6
2
0
Meslek
Kokpit
Arkadaşlar herkese selam. 1 Nisan 2026 tarihinde girmiş olduğum İngilizce sınavı için sonuç bekliyorum. Aslında çok kolay bir sınavdı, neden süreç bu kadar uzun sürdü bilmiyorum. Acaba geri dönüş alan var mı? Ne kadar bir bekleme süresi sonunda dönüş aldınız? Bir de iletişim için bir mail adresi ben bulamadım, bilgisi olan varsa çok sevinirim.

Benim konu hakkında bir fikrim yok ancak bi soru soracaktım. Ielts belgesi olmadan da süreç ilerleyebiliyor mu (sadece şirketin yaptığı ing sınavını geçerek) yoksa ielts belgesi olmak zorunda mi thy gibi bi bilginiz var mi?

Benim konu hakkında bir fikrim yok ancak bi soru soracaktım. Ielts belgesi olmadan da süreç ilerleyebiliyor mu (sadece şirketin yaptığı ing sınavını geçerek) yoksa ielts belgesi olmak zorunda mi thy gibi bi bilginiz var mi?
Şirketin yaptığı optik bazlı sınavı ve ardından itep intern'i geçerseniz sizden başka bir belge istenmiyor süreç skytest ile devam ediyor başarırsanız kurulla sonrasında ve dediğim gibi dil belgesi de istenmeyecek bu durumda.

• Like
Tepkiler: sky24

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.