Pozisyon veya İlan Adı
Cadet pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
son bir sorum daha var:) sınav davet maili geldi bana. Genel müdürlükte saat9 da olacak şekilde. Ama ben uzaktan geleceğim. Saat 9 da hemen sınavı başlatıyorlar mı yoksa belge kontrolü falan mı yapıyorlar? Geç kalma durumum olursa ona göre erkenden geleyim.
Sonradan 9.30 dendi bana direkt belgeler kontrol edildi. Riske atmamakta fayda var

bende perşembe günü girmiştim. benimde birkaç yanlışım var. fulle yakın bir sonuç bekliyorlar galiba
Üzücü olur bu cidden. Her hafta oturum var sanırım toplam 100 kişi falan vardı. Fulleyen 10 kişi çıksa ayda 40 kişi aşırı az bi rakam daha diğer aşamalar var. Bence 3 yanlışa kadar okey olabilir. Haber gelirse olumlu olumsuz buradan yazalım birbirimize olur mu

Tamamdır. Yarın açıklanır yüksek ihtimalle haberleşiriz burdan

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.