Pozisyon veya İlan Adı
tecrübesiz kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hocam listening bölümü nasıl geçti ? Orası ile hiç tecrübe aktarımında bulunmamışsınız.

Merhaba arkadaşlar, sunexpress'in yaptığı online ingilizce sınavından geçtim ve bu konuda sizi bilgilendirmek istiyorum öncelikle sınav grammer, writing ve speakingden oluşuyor. grammerde bütün tenseleri özellikle past perfecte çalışmanız iyi olur en cok ordan zorladı çünkü, writing kısmında ise basit sorular vardı doğru bir cevabi olmayan ancak sizin fikrinizi sorup tamamen nasil ingilizce yazabildiğinizi ölçen sorulardı bence, speaking kismi daha basitti açıkçası biraz yalpalasam da geçmişim. speaking kısmında da basit genel sorular soruluyor. sınavın direkt içeriği yani sorulari dışında bir sorunuz varsa yanitlayabilirim.
Benim iki sorum ilk önce sınav linki ne kadar sürede geldi ben açıldığından 2 gün sonra başvurdum ve halen beklemedeyim daha öncede savaşçısı yapmıştım ve hemen sınav linki geliyordu bu sefer gelmedi
Diğer sorum ise ingilizce sınavı ne zorluktaydı daha önceden ben girdim ve gerçekten zordu halen aynı zorluk seviyesinde mi grammer olarak ve hangi konular ağırlıklıydı ? Tenselerin agırlıklı olduğunu biliyorum bunun dışında önerirseniz sevinirim. Bir de diğer tüm havayolu firmaların ingilizce sınavından geçiyorum ama sunexpress te takılı kalıyorum gerçekten anlamış değilim inşallah bu sefer geçeceğim

Benim iki sorum ilk önce sınav linki ne kadar sürede geldi ben açıldığından 2 gün sonra başvurdum ve halen beklemedeyim daha öncede savaşçısı yapmıştım ve hemen sınav linki geliyordu bu sefer gelmedi
Diğer sorum ise ingilizce sınavı ne zorluktaydı daha önceden ben girdim ve gerçekten zordu halen aynı zorluk seviyesinde mi grammer olarak ve hangi konular ağırlıklıydı ? Tenselerin agırlıklı olduğunu biliyorum bunun dışında önerirseniz sevinirim. Bir de diğer tüm havayolu firmaların ingilizce sınavından geçiyorum ama sunexpress te takılı kalıyorum gerçekten anlamış değilim inşallah bu sefer geçeceğim
sinav linkindsn once on başvuru linki geldi o da 1 2 haftada geldi sanırsam ama forumda bi suru kisiye daha gelmemiş beklemenizde fayda var, onun dışında zorluk olarak yani eskilerini bilmiyorum ilk defa giriyorum ama yani intermediate level ingilizce lazim bence. bilmeyene, ingilizce kullanmayana zor olabilir dediğiniz gibi. yani sınav ortanin zoruydu gibi diyebilirim.

Merhaba arkadaşlar, sunexpress'in yaptığı online ingilizce sınavından geçtim ve bu konuda sizi bilgilendirmek istiyorum öncelikle sınav grammer, writing ve speakingden oluşuyor. grammerde bütün tenseleri özellikle past perfecte çalışmanız iyi olur en cok ordan zorladı çünkü, writing kısmında ise basit sorular vardı doğru bir cevabi olmayan ancak sizin fikrinizi sorup tamamen nasil ingilizce yazabildiğinizi ölçen sorulardı bence, speaking kismi daha basitti açıkçası biraz yalpalasam da geçmişim. speaking kısmında da basit genel sorular soruluyor. sınavın direkt içeriği yani sorulari dışında bir sorunuz varsa yanitlayabilirim.
Merhabalar, öncelikle tebriklerimi sunarım hakkınızda hayırlısı inşallah. Writing ve Speaking bölümünde ne tarz sorular vardı acaba.
Teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.