Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
herkese iyi aksamlar celebi ingilizce mulakata girecegim hakkinda bilgisi olan cevap verebilir mi
öncelikle çok kısa sürüyor benim mülakatım 4 dk sürmüştü mezun muyum-hangi bölüm ne zaman mezun oldum çalışıyor muyum,neden havacılık,neden çelebi, dün ne yaptın gibi sizin verdiğiniz cevaplara göre farklı sorular da sorabiliyor ama genel olarak bu tarz sorular yönlendiriliyor
öncelikle çok kısa sürüyor benim mülakatım 4 dk sürmüştü mezun muyum-hangi bölüm ne zaman mezun oldum çalışıyor muyum,neden havacılık,neden çelebi, dün ne yaptın gibi sizin verdiğiniz cevaplara göre farklı sorular da sorabiliyor ama genel olarak bu tarz sorular yönlendiriliyor
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.