Pozisyon veya İlan Adı
İkram servis personeli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba ben de yarın online görüşme gerçekleştireceğim biraz maaş ve çalışma ortamı hakkında bilgi verebilir misin haklar hakkında genel
Maaşı güzel çalışma şartları da üç vardiyalı 2 gün izin 8 saat duruma göre mesaiye kalınıyor ilk hafta eğitim alıyosun başlangıç için fena değil ama çok bir beklentide olma derim

• Like
Tepkiler: sudenaz1234
Ben üç ay sonra almıştım o dönemde alımlar başlamamıştı ama şuan bayramdan dolayı alımlar daha hızlı olur diye düşünüyorum hayırlısı olsun
sağolun yine burda birisi de bir hafta sonra dönüş aldığını söylemiş yani tamamen alımlara bağlı sanırım.bende bayram zamanı alım olur diye düşündüm ama bilmiyorum bekleyeceğiz artık

Maaşı güzel çalışma şartları da üç vardiyalı 2 gün izin 8 saat duruma göre mesaiye kalınıyor ilk hafta eğitim alıyosun başlangıç için fena değil ama çok bir beklentide olma derim
üç ayda bir çift maaş ve ced bilet hakkınız da oluyor mu bunu soracaktım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.