Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Tecrübesiz KM
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

jewel

Üye
28 Ara 2024
109
24
35
Arkadaşlar selam hala cevap alamadığım bir durum hakkında danışıyorum, iki ilandan da dönüş alan arkadaşlar biliyorsunuz yakın arayla iki base için de dönüş sağlanıyor şu anda, ben de saw için sağlık maili aldım. Ayt istediğim için ve dönüş alma ihtimalimden dolayı saw basei havada bırakmayı düşünüyorum ancak beyanı onaylamalı mıyım yoksa cevapsız mı bırakmalıyım? bu durum diğer ilan için fark ediyor mu ona göre döneceğim. sizler iki dönüşü de ilkinin sağlık mailini onayladıktan sonra mı aldınız yoksa onaylamadan alanlar da var mı?

işe alım ekipleri farklıdır diye düşünüyorum. hangisine cevap veriseniz ona göre ilerleyecğini düşünüyorum.

Arkadaşlar selam hala cevap alamadığım bir durum hakkında danışıyorum, iki ilandan da dönüş alan arkadaşlar biliyorsunuz yakın arayla iki base için de dönüş sağlanıyor şu anda, ben de saw için sağlık maili aldım. Ayt istediğim için ve dönüş alma ihtimalimden dolayı saw basei havada bırakmayı düşünüyorum ancak beyanı onaylamalı mıyım yoksa cevapsız mı bırakmalıyım? bu durum diğer ilan için fark ediyor mu ona göre döneceğim. sizler iki dönüşü de ilkinin sağlık mailini onayladıktan sonra mı aldınız yoksa onaylamadan alanlar da var mı?
saw base için süreç içindeyken ayt base dönüşü olursa ona devam edersiniz. eğer kaçırmak istemiyorum diyorsanız saw base dönüşünü riske atmayın derim. ayt base için dönüş olmazsa en azından mülakatları geçtiğinizde elinizde saw base şansı olur. ilerleyen süreçte de base değişikliği yaparsınız başvurup. yerinizde olsam saw sürecini riske atmam daha önce de dediğim gibi.

• Like
Tepkiler: gunes
Bende antalya icin geri donus aldim keske degistirebilsek.. istanbul istiyorum aylardir davet gelmedi. Mail atsak karsilikli degisirler mi acaba

Bende antalya icin geri donus aldim keske degistirebilsek.. istanbul istiyorum aylardir davet gelmedi. Mail atsak karsilikli degisirler mi acaba
cidden şans içinde şanssızlık 🫠 arkadaşlar saw aldıktan sonra ayt maillerini alması 3-4 gün sürdüğünü belirtmişti, haftaiçi almayı umuyorum umarım size de aynı şekilde gelir 🙏 bu arada mezun musunuz yoksa açıktan da olsa öğrenciliğiniz devam ediyor mu acaba?

saw base için süreç içindeyken ayt base dönüşü olursa ona devam edersiniz. eğer kaçırmak istemiyorum diyorsanız saw base dönüşünü riske atmayın derim. ayt base için dönüş olmazsa en azından mülakatları geçtiğinizde elinizde saw base şansı olur. ilerleyen süreçte de base değişikliği yaparsınız başvurup. yerinizde olsam saw sürecini riske atmam daha önce de dediğim gibi.
aynı anda iki sürece katılamadığımız söylenmişti, bu yüzden saw sağlık mailini onaylayıp ayt gelmezse gelen mülakata katılmamak nasıl etkiler ben de bilemedim şahsen 🫠

ayrıca ben temmuz saw başvuruluyum, ayt aldıysanız her türlü saw alabileceğinizi düşünüyorum ve umuyorum 🙏🏻 uzun sürse de şansınız yüksek bence 🫶🏻

ayrıca ben temmuz saw başvuruluyum, ayt aldıysanız her türlü saw alabileceğinizi düşünüyorum ve umuyorum 🙏🏻 uzun sürse de şansınız yüksek bence 🫶🏻
Bende temmuz saw basvurmustum o hala degerlendirmede ayt dondu ayt icin kalacak yerim yok o yuzden gitmek istemiyorum. Mail atip deneyelim mi belki degisim saglanabilir 🥲 sawi bana versinler ayt yi sana 😂

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.