AyH

Üye
15 May 2024
225
121
5
Arkadaşlar ikametgah adresi isteniyor ya belgeler arasında benim ikametim henüz İstanbul değil sorun olur mu bu belgeyi verirken biliyor musunuz? Ya da aynı durumda olan var mı?

Arkadaşlar ikametgah adresi isteniyor ya belgeler arasında benim ikametim henüz İstanbul değil sorun olur mu bu belgeyi verirken biliyor musunuz? Ya da aynı durumda olan var mı?
Benim de aynı şekilde memlekete kayıtlı ikametgahım. Sorun olmaz inşallah ya

Üstad sorun yaşadin mi ? Bende ramp için geliyorum ama ikametim memlekette

Teşekkür ederim. Belgeleri verirken ikametim memlekette daha almadım mi dedin bende aynısını söyleyim 😂

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.