Pozisyon veya İlan Adı
İş birimi tecrübeli personel son aşama sonrası dönüş bekleyen

kontrol1

Üye
7 Kas 2025
10
0
0
Meslek
İdari
merhaba arkadaşlar
Ekim ortasında İK ve teknik mülakata çağrıldım (iş birimi tecrübeli personel olarak)
Sonrasında evraklarımda eksik olanlar varmış onları yüklememi istediler,yükledikten sonra referans istediler ve referansımı da aramışlar 2 hafta önce
Sonrasında hiçbir dönüş alamadım son aşamaya geldim bildiğim kadarıyla artık teklif almayı bekliyorum bu süre normal mi?

merhaba arkadaşlar
Ekim ortasında İK ve teknik mülakata çağrıldım (iş birimi tecrübeli personel olarak)
Sonrasında evraklarımda eksik olanlar varmış onları yüklememi istediler,yükledikten sonra referans istediler ve referansımı da aramışlar 2 hafta önce
Sonrasında hiçbir dönüş alamadım son aşamaya geldim bildiğim kadarıyla artık teklif almayı bekliyorum bu süre normal mi?
merhaba ben henüz hiçbir dönüt alamadım, 11 kasımda mail attım süreç devam ediyor dediler ancak 28 kasım oldu ses yok.
Bu aşamadan sonra olumlu olma ihtimali var mıdır sizce?

Ben de aynı şekilde dönüş bekliyorum yer operasyon eğitmen adayı ilanı için sizin yer operasyon eğitmen adayı ilanı mı hocam ?
Hayır benim tecrübeli iş birimi personeli sürecim var,ancak sanırım operasyon eğitmenlerine de sürecinizi değerlendiriyoruz maili gittiği için oradaki konu başlığına sormuştum dönüş oldu mu diye

Hayır benim tecrübeli iş birimi personeli sürecim var,ancak sanırım operasyon eğitmenlerine de sürecinizi değerlendiriyoruz maili gittiği için oradaki konu başlığına sormuştum dönüş oldu mu diye
Anladım, hiç duymamıştım bu ilanı inşallah en yakın zamanda gelir dönüşlerimiz

Tecrübeli iş birimi personeli

Teşekkür ederim,sanırım ilana çıkmadı linkedin üzerinden ben kendi sayfasında takip ederken görmüştüm
Anladım hocam beni asıl şaşırtan ilan Take-Off Sr. Kalite Güvence ilanı oldu 6 Kasım son başvuru tarihiymiş 21 kasımda son aşama olan kurul mülakatına girmişler.

Topluca iş başı falan düşünülüyor olabilir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.