Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi ik müdürü ile ingilizce mülakatında ne gibi sorularla karşılaşırım? Çelebi'de daha önce mülakata girip sorulan soruları hatırlayanlar varsa yanıt verebilir mi?
Bildiğim kadarıyla Kurul Mülakatı oluyor önce. Bu Kurul Mülakatında bir şef ve bir çalışan eşlik ediyor size. Hem Türkçe hem İngilizce konuşuluyor. Bu aşamadan geçerseniz bir İngilizce meeting daha ayarlanıyor, o ikinci olan dil tazminatı olayı için. Yanlışım varsa üyelerimiz düzeltir.Sayın admin, birkaç yerde bu mülakatı dil tazminatı için yapıyorlar diye okudum ama doğruluğu nedir? Konuşma becerimize göre eleniyor muyuz yoksa ilk yazılı ingilizce sınavından geçtiğimiz için bu görüşme dil tazminatı için mi oluyor?
Doğru,öncelikle kurul mülakatı olduğunda Türkçe-İngilizce ilerliyor görüşme ardından sizi uygun görürlerse İngilizce öğretmeni ile meeting yapılıyor ve yeterli olup olmadığınız belirleniyor.Bildiğim kadarıyla Kurul Mülakatı oluyor önce. Bu Kurul Mülakatında bir şef ve bir çalışan eşlik ediyor size. Hem Türkçe hem İngilizce konuşuluyor. Bu aşamadan geçerseniz bir İngilizce meeting daha ayarlanıyor, o ikinci olan dil tazminatı olayı için. Yanlışım varsa üyelerimiz düzeltir.
Kurul mülakatı için yarın havalimanına davet edildim az önce. Teşekkürler yanıtınız için.Doğru,öncelikle kurul mülakatı olduğunda Türkçe-İngilizce ilerliyor görüşme ardından sizi uygun görürlerse İngilizce öğretmeni ile meeting yapılıyor ve yeterli olup olmadığınız belirleniyor.
İk'ya nereden ulaşabilirim? Başvuruma geri dönüş yapılmadı maalesef.Kurul mülakatı için yarın havalimanına davet edildim az önce. Teşekkürler yanıtınız için.
linkedin üzerinden ilgili havalimanının idari ve ik memurlarına ulaşmayı deneyebilirsiniz. Başvurduğum ilanda özgeçmişim görüntülenmedi olarak görünüyor ama perşembe günü online genel yetenek, pazar günü online ingilizce mülakatına girdim yarında havalimanına davet edildim. Umarım sizlere de dönüş yaparlar.İk'ya nereden ulaşabilirim? Başvuruma geri dönüş yapılmadı maalesef.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.