İstanbul Havalimanı'nda yer alan İGA Lounge, seyahatlerinizi konfor ve keyifle geçirmenizi vadeden bir alan.

Peki, gerçekte durum nasıl?

Tripadvisor'daki yorumlara baktığımızda, lounge'un bazı yönlerinin övgüyle karşılandığını, bazılarının ise hayal kırıklığı yarattığını görüyoruz. Bu yazıda, İGA Lounge'un Tripadvisor'daki aldığı yorumlara değineceğiz.

IMG_20240514_181227.jpg

Öncelikle genel puanlamasına bakmak gerekirse 195 misafirin puanlamasına göre 5 üzerinden 2 ile oldukça düşük bir puana sahip, bu misafirlerden 106'sı "terrible" yani korkunç olarak tanımlıyor.

IMG_20240514_181508.jpg

"10 Mayıs'ta oradaydık. Girişte uzun bir kuyruk var. İçeride hiç koltuk yok. 2 kez daire çizerek dolaştık ve temizlenmemiş bir masa bulduk. Kıyılmış sebze ve fasulyeden başka yiyecek yok. Makarna ve et "senans"a göre hazırlanır. Yaklaşık 30 dakika bekleyin. Böyle bir oturum için zamanımız yoktu. Coca-Cola içtik ve uçağa bindik. Mahkemeye gitmek kendinize saygısızlık etmek demektir. Yemek yemek ve oturmak istiyorsanız McDonald's'a gidin."

IMG_20240514_181627.jpg

"Şu ana kadar gittiğim en kötü salon. Aşırı kalabalık ve kötü yemek kalitesi/seçimi. Bu saçmalık için 100 sterlin aldıklarına inanamıyorum. Para ve zaman kaybı."

IMG_20240514_181824.jpg

"En kötü iş salonu. kalabalık. Her yerde kuyruk var. kirli. Pek çok insan ve çok çok kirli. 50 euro ödediyseniz başka bir kahveye gidin."

IMG_20240514_182229.jpg

"Sefil ve aşağılayıcı bir deneyim. Havaalanı salonlarının en alaycı ve ölü bakışlısı. Kirli. Aşırı kalabalık. Pis, yetersiz tuvaletler. İştah açıcı olmayan yiyecek ve içecekler. Herhangi bir kurtarıcı özellik yok. BA kulüp biletimin bana getirdiği şey buysa, artık uçmak isteyip istemediğimi sorgulamamı sağlamak dışında. Bir tatili mahvedecek bir deneyim. Kendinizi “seyahat hatasından” kurtarmak istiyorsanız gidin… .."

IMG_20240514_182354.jpg

"Tüm olumsuz görüşleri görünce şaşırdım. Salon kartını kullanarak hızlı giriş, öğle yemeği saatinde ziyaret edildi ve bazı pişirme istasyonlarıyla (Suşi, Makarna vb.) İyi bir yemek seçkisi vardı. Çanta bırakmada bırakabileceğim el bagajıyla yalnız seyahat ettim. Ana alanda fazla oturma yeri yok, ancak bir alanda bol miktarda yer var. Lounge geçiş kartımla kullandığım en iyi salonlardan biri."

IMG_20240514_182453.jpg

"İGA Lounge'u ilk açılış zamanlarından beri ziyaret ediyorum.
24 Şubat'ta İstanbul'dan Manchester'a seyahat ettim. Salonda birkaç saat geçirme şansım oldu ve her dakikasından gerçekten keyif aldım.
Manchester, Birmingham, Londra, Moskova, Tallinn, Antalya'da tecrübem var ve liste uzayıp gidiyor.
İGA Lounge'da servis, yemek çeşitliliği ve güler yüzlü insanların muhteşem olduğunu söylemeliyim.
Eskiden yemek çeşitliliği şimdiki gibi değildi ama bu sefer muhteşem.
Her seviyedeki şefler muhteşemdir. Yeterince tavsiye edemem.
Uçuşumdan önce birinci sınıf hizmet ve yiyecek almak ve dinlenmek için 50 £ ödemekten mutluyum."

IMG_20240514_182631.jpg

"Bu Salonun neden bu kadar düşük bir derecelendirmeye sahip olduğundan emin değilim, taze sıcak yiyecekler, BOLCA içecek ve atıştırmalıklar vardı. Bilgisayar, yazıcı, güzel manzara ama salon tuvaletinde yok. Salonun konumu uygun, havaalanının tam ortasında."

Yukarıda İga Lounge hakkında iyi ve kötü yorumları paylaştım. Sizin düşünceleriniz nelerdir ? İga Lounge gerçekten ifade edildiği katar kötü mü yoksa kasıtlı bir karalama mı yapılıyor ?

• Like
Tepkiler: havacihanimmm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.