Pozisyon veya İlan Adı
Lounge görevlisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Evet sayfa hata veriyor :/ 25’ine kadar başvuruların kabul edeceği yazıyordu ama yeterli başvuru aldılar sanırım

Merhaba başvuru linki bir haftadır çalışmıyor, aynı problemi yaşayan oldu mu? Çözebilen var mı ? (Gizli sekme ve farklı tarayıcıları denedim hiçbirinde açılmıyor)

İyi akşamlar arkadaşlar, ben senior ve agent için başvuruda bulundum ve senior pozisyonu için red maili aldım. Zaten o pozisyon için yeterli değildim. Maillerini takip edin arkadaşlar, sanırım dönüşler başlıyor.

İyi akşamlar arkadaşlar, ben senior ve agent için başvuruda bulundum ve senior pozisyonu için red maili aldım. Zaten o pozisyon için yeterli değildim. Maillerini takip edin arkadaşlar, sanırım dönüşler başlıyor.
İyi akşamlar hakkınızda hayırlısı olsun. Mail içeriğinde tam olarak ne yazıyordu? Direk lounge agent için değerlendirmeye alacaklarını söylemişler mi peki?

Çok teşekkür ederim. O klasik otomatik uzun red mailini aldım. Diğer başvurum için bir bilgilendirme yok. Web sitesinden kontrol ettim şimdi, senior için başvurum unsuccessful a dönüştü. Lounge agent için ise hala application received olarak görünüyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.