Pozisyon veya İlan Adı
Tgs işçi alımı
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Ardaxp

Üye
14 Nis 2026
4
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Tgs’ye ocakda başvurdum form mesajından sonra herhangi bir dönüş sağlanmadı , şuan savaş nedeniyle alımlar durdu deniyo ne zaman tekrar devam edecek yada tamamen durdurdular mı alımları bilgisi olan var mı

Valla dostum o aşamalardan sonra 7 şubat da mülakata girdim 5 mart da olumlu sonuçlandığında dair mesaj aldım ve aynı mesajda istenen sağlık evrakları ve e devlet evrakları yer alıyordu 11 mart da teslim etmem gerektiği yazıyordu evrakları da teslim ettik sağlık da da bir sorun çıkmadı ramazan bayramından sonra arayacaklarını Eğitim haberi vereceklerini söylediler ama hala ses seda yok ve ben artık ümidi tamamen kestim 8 nisan ve 13 nisan iki grup eğitim için aradindı ondan sonra da hiç haber yok bu saatten sonra da gelmez

^ Şubat tarihi hariç birebir kendi sürecimi okudum resmen. Benim sabretmekten başka seçeneğim yok maalesef o yüzden beklemeye devam

Valla dostum o aşamalardan sonra 7 şubat da mülakata girdim 5 mart da olumlu sonuçlandığında dair mesaj aldım ve aynı mesajda istenen sağlık evrakları ve e devlet evrakları yer alıyordu 11 mart da teslim etmem gerektiği yazıyordu evrakları da teslim ettik sağlık da da bir sorun çıkmadı ramazan bayramından sonra arayacaklarını Eğitim haberi vereceklerini söylediler ama hala ses seda yok ve ben artık ümidi tamamen kestim 8 nisan ve 13 nisan iki grup eğitim için aradindı ondan sonra da hiç haber yok bu saatten sonra da gelmez
İşçi olarak mı şoför olarak mı reis

Bende 8 nisanda eğitime çağrıldım ama ihbar sürem olduğu için eğitime katılamadım arayan hanımefendi diğer eğitime alalım o zaman sizi dedi. Dediklerine göre de savaş nedeniyle alım durmuş sanırım şansımıza olacak iş de olmadı.. nasip diyelim bekleyeceğiz. Eğitime çağrılan bazı arkadaşlar sanırım iş başı yapmış

Evet işbaşı yapıp istifa edenler bile olmuş hocam sizin adınıza da üzüldüm şimdi ne olacağı belli değil peki işten şuan ayrıldınız mı tekrar haber gelse yine sıkıntı olucak gelme süresi uzadıkça bu sefer de işsiz de olmuyor bende şuan çalışıyorum ama Nisan ayının başında konuştum ihbar süresinde zorluk çıkartmayacaklar Allah tan ama gerçi dediğim gibi ben bu saatten sonra çağrılacağımıza dair umudum kalmadı

Maalesef bende ayrıldım işten benimde çok bir umudum kalmadı instagram bi “Reklam kapsamında değerlendirilebileceği için ilgili kelime sansürlenmiştir.” tarzı bir hesapta gördüm 2026 yılı boyunca yeni eleman alınmayacaktır tarzı birşey paylaşılmıştı resmi bir açıklama mıdır değil midir bilemiyorum tabi ama şuan aktif olan çalışan bir tanıdığım var şirket sözde zarar ediyormuş olarak söylenmiş birde mesai saatlerini değiştirme durumları da söz konusuymuş 12 saat 4 gün olarak planlama yapıyorlarmış. Ne diyelim hayırlısı olsun ama yapılan iş açıkçası çok saçma ben ihbar süremi tamamladım işten ayrıldım şimdi onay aldığım iş yeri beni almıyor

Dostum hepsi hikaye ya ilk çeyrek dilim de hepsi kar açıkladı bu savaş nedense en çok thy etkiliyor gibi bir durum söz konusu Emirates i görmedin mi adamlar personellerin kar payları dağıtıyorlar EN az etkilenmesi gereken biz ise sanki savaş bizim ülkemizdeymiş gibi hareket ediyoruz maalesef o yüzden bende bizim gibi evrak verenlerin çağrılacağını düşünmüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.