Pozisyon veya İlan Adı
TGS
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Kardeşim bu gün sabiha Gökçe’n için bizle mülakata giren 4 kişi vardı iga için 30 kişi vardı ben bi arkadaşımla gittim ona mesaj gelmemiş ordaki görevliye sorduk oda 2. Form doldurduysanız size de mesaj gelir şuan mesaj gidenler çağırdık dediler dövme konusunda soran arkadaşlar kesinlikle gidin dövmeye bakıp değerlendirme yapıyorlar boğazında dövme olan bi arkadaş vardı bire bir mülakata girdi dövmesine ilk toplu anlatımın yapıldığı yerde bakıldıktan sonra dövmeyi problem yapmayın ama siciliniz de kesinlikle süt de leke olsun sicil temiz olsun 41.700 tl maaşlar zamsız hali önümüzdeki haftalar da yeni zam belli olucakmış
Bir sey sorabilirim miyim saglik icin ne dediler neleri kabul etmiyorlar saglikta acaba

Kardeşim bu gün sabiha Gökçe’n için bizle mülakata giren 4 kişi vardı iga için 30 kişi vardı ben bi arkadaşımla gittim ona mesaj gelmemiş ordaki görevliye sorduk oda 2. Form doldurduysanız size de mesaj gelir şuan mesaj gidenler çağırdık dediler dövme konusunda soran arkadaşlar kesinlikle gidin dövmeye bakıp değerlendirme yapıyorlar boğazında dövme olan bi arkadaş vardı bire bir mülakata girdi dövmesine ilk toplu anlatımın yapıldığı yerde bakıldıktan sonra dövmeyi problem yapmayın ama siciliniz de kesinlikle süt de leke olsun sicil temiz olsun 41.700 tl maaşlar zamsız hali önümüzdeki haftalar da yeni zam belli olucakmış
peki size yemek kartından bahsedildi mi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.