Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında ben de öyle hatırlıyorum ama daha önce mülakata giren biri öyle olmadığını söyleyince açıkçası acaba o kısmı yanlış mı anladım dedim malum grup olarak girdiğimiz kısım bir tık seri geçti
Merhaba bizlere de 3 ayda bir yatırılan net maaş + varsa dil tazminatı denildi. Devam primi doublelanmayacak. Buna özellikle dikkat edin dendi. İyi forumlar
Merhaba bizlere de 3 ayda bir yatırılan net maaş + varsa dil tazminatı denildi. Devam primi doublelanmayacak. Buna özellikle dikkat edin dendi. İyi forumlar
Merhaba ben de kabul ettim bir an önce başlayabilmek için ancak 6 ay sonrası için yan haklardan yararlanabileceğiz kısmında merak ettiğim kısım var bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Bize lisans okuyanlara yüksek lisans okuyanlara işte yds ye girenlere her ay maaşlarına eklencek ödeneklerden bahsettiler merak ettiğim kısım çift maaş alınacak dönemler bunların dahil edildiği hali ile mi çift maaş alınacak bir de yds dendi mesela yökdil de geçerli mi
Iep kabul edildiginde ilk iki ay asgari ucret aliniyor ve maas Iskur tarafindan odeniyor. Sonraki 4 ay 34 bin oluyor ve maas odemeleri TGS tarafindan yapiliyormis. Ilk 6 ay tamamlandiginda eger kadroya gecilirse, 34 binin uzerine prim odemeleri de ekleniyor ve maas 40 - 45 bin arasinda oluyor. Bize sunumda soylenen bu sekildeydi.
İEP kabul eden ve işe başlayan kişilerin 2 ay boyunca maaşları günlük 850 TL olacak şekilde İŞKUR tarafından ödeniyor. TGS bir miktar maaş yükünden kurtulmak için de İEP kabul eden kişiler öncelikli olacak denildi bize. 2 ayın ardından maaşlarınızı 34 bin lira olacak şekilde TGS ödemeye başlıyor. Kadroya geçen kişiler 6. aydan itibaren primleri almaya başlıyorlar. Benim yapılan sunumdan hatırladıklarım bunlardı.
İstanbul için iep kabul eden arkadaşlar, iatanbul istasyonunda iep i başlatmadıklarını bizzat ik söyledi eğitimdeyken. Sadece antalya istasyonu için başlatılmış şuanlık yani istanbulda olan eğitim ücretinden sonra iş başı yaptığında 30 dan almaya başlayacak
İstanbul için iep kabul eden arkadaşlar, iatanbul istasyonunda iep i başlatmadıklarını bizzat ik söyledi eğitimdeyken. Sadece antalya istasyonu için başlatılmış şuanlık yani istanbulda olan eğitim ücretinden sonra iş başı yaptığında 30 dan almaya başlayacak
Evet ama ik müdüru eğer bir anlaşma olursa ilerleyen zamanlarda iep kabul edenleri o programa dahil edeceğiz dedi inşallah anlaşamazlar da normal düz maaş alırız
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.