İşe yarayacağını sanmıyorum. Ama umarım yanılırım. Üzücü bir durum.
Daha önce bilgisayardan girmiştim ve cihazım çok eski olduğundan mikrofon bozuktu kamerası da tarihi eser kötü bi çözünürlüğü vardı ancak şaşırtıcı şekilde sorun çıkmadı. Sınav netimden dolayı başarısız sayıldığım hakkında geri mail aldım.

HR peak genel yetenek sınavında, sınav ortasında "tgs.hrpeak.com bağlanmayı reddetti" şeklinde Gri ekran hatası aldım. SAYFAYI YENİLEDİM VE TEKRAR GİRDİM.
Sınavım kaldığı yerden devam ediyordu, süre ve yanıtlarım duruyordu.
Sınavım geçerli sayılır mı? Eğer geçersiz sayılırsa, bana sınavınız geçersiz diye mail gelir yoksa sadece alınmadınız diye mi gelir?
Merhaba, süreciniz devam etti mi? Aynı sorunu ben yaşadım, yeniledim ve süre cevaplarım duruyordu . Ancak o gri ekran hatası süresince görüntü alınmadığı için korkuyorum. Sınavı geçtiniz mi?

aynı şeyi ben de yaşadım ama çok umursamadım sınav kaldığı yerden devam ettiği için umarım sıkıntı olmaz mail falan da atmadım çok olağan bir durum bence, sorun internetten ziyade sistemin/sitenin kendisiyle ilgili gibi daha çok
Peki süreciniz devam etti mi? Aynı şey benim başıma da geldi bugün

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.