HR peak genel yetenek sınavında, sınav ortasında "tgs.hrpeak.com bağlanmayı reddetti" şeklinde Gri ekran hatası aldım. SAYFAYI YENİLEDİM VE TEKRAR GİRDİM.
Sınavım kaldığı yerden devam ediyordu, süre ve yanıtlarım duruyordu.
Sınavım geçerli sayılır mı? Eğer geçersiz sayılırsa, bana sınavınız geçersiz diye mail gelir yoksa sadece alınmadınız diye mi gelir?

HR peak genel yetenek sınavında, sınav ortasında "tgs.hrpeak.com bağlanmayı reddetti" şeklinde Gri ekran hatası aldım. SAYFAYI YENİLEDİM VE TEKRAR GİRDİM.
Sınavım geçerli sayılır mı? Eğer geçersiz sayılırsa, bana sınavınız geçersiz diye mail gelir yoksa sadece alınmadınız diye mi gelir?
aynı şeyi ben de yaşadım ama çok umursamadım sınav kaldığı yerden devam ettiği için umarım sıkıntı olmaz mail falan da atmadım çok olağan bir durum bence, sorun internetten ziyade sistemin/sitenin kendisiyle ilgili gibi daha çok

Normalde bu gibi durumlarda sınav geçerli oluyor. Bağlantı problemi kaynaklı kopmalarda sorun olmuyor.
Vallahi admin, (yüreğimin) içerisine su serptin.

Bir sorum daha olacak.
Benim PC kameramda bir problem yok. İngilizce sınavında soruları çözerken köşede yüzüm (canlı kameram) görünüyordu. ama genel yetenekte köşede canlı görüntümün olması gereken yerde gri bir dikdörtgen vardı, yani canlı görüntüm yoktu. (Ama kameram çalışıyor ve ışığı yanıyordu)
Bundan da endişeleniyorum. Hrpeak sınavlarından kalırsanız, 1 yıl boyunca bir daha başvuru yapamazsınız. 2026 ya kalır..

Vallahi admin, (yüreğimin) içerisine su serptin.

Bir sorum daha olacak.
Benim PC kameramda bir problem yok. İngilizce sınavında soruları çözerken köşede yüzüm (canlı kameram) görünüyordu. ama genel yetenekte köşede canlı görüntümün olması gereken yerde gri bir dikdörtgen vardı, yani canlı görüntüm yoktu. (Ama kameram çalışıyor ve ışığı yanıyordu)
Bundan da endişeleniyorum. Hrpeak sınavlarından kalırsanız, 1 yıl boyunca bir daha başvuru yapamazsınız. 2026 ya kalır..
Sorun olmaz.

Arkadaşlar merhaba. Nete bağlandığı vakit halen süre devam ediyorsa hiçbir problem yaşanmaz. Hayırlısı olsun inşallah

• Like
Tepkiler: admin
Hrpeak hem İngilizce hem de genel yetenek sınavında kamera testinde ön kamerayla test ettiğim de bir sorun yoktu yalnız sınav esnalarında arka kamera açık şekilde süreç işlemiş ve ben bunu sınav heyecanından testi bitirdiğim vakit farkına vardım. Sağ alt köşeden destek ekibine yazdım gizli sekmede açmayı deneyin dedi ancak tabletten açtığım için ve tam ekran olduğu için sekme açamadım nasıl yapacağımı sorduğumda yanıt vermediler. Bu durumda ne yapmalıyım sorun olur mu ?

Hrpeak hem İngilizce hem de genel yetenek sınavında kamera testinde ön kamerayla test ettiğim de bir sorun yoktu yalnız sınav esnalarında arka kamera açık şekilde süreç işlemiş ve ben bunu sınav heyecanından testi bitirdiğim vakit farkına vardım. Sağ alt köşeden destek ekibine yazdım gizli sekmede açmayı deneyin dedi ancak tabletten açtığım için ve tam ekran olduğu için sekme açamadım nasıl yapacağımı sorduğumda yanıt vermediler. Bu durumda ne yapmalıyım sorun olur mu ?
Kanka arka kamera ile sınava girmeyi nasıl becerdin 😂😂

Ne bileyim ilk defa tabletten giriyorum. Sınav başlamadan kamerayı test ettiriyor. Ve ön kamera açılıyor kendimi görüyorum. Fotoğrafımı çekiyor ancak sınav başlayınca arka kamera açık olarak gözüküyor
Aynı sorunu bende yaşadım, çok ilginç bir şey, bizle alakası olmayan bir durum sonuçta ama biz mağdur olur muyuz bilmiyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.