Pozisyon veya İlan Adı
Thy Cadet
Umarım güzel haberlerinizi alırız, bizi de bilgilendirin 😊🤙🏼
ilaç tiroiditi gelişmiş bende sanırım. Bilinçsiz lugol kullanımıyla beraber aşırı iyot alımından oluştu. Kullanmayı bıraktığımdan beri hızla düşüyor. İnşallah tahlilleri verene kadar temiz çıkacağını düşünüyorum. Teşekkür ederim yanıtınız için.

• Like
Tepkiler: dnzkn
Maalesef olumsuz bakılıyor. Pcos yüzünden elenen bir çok aday oldu
Benim hem bir tane pcos tanım hem de birkaç tane düzensiz menstürasyon tanım var. Kadın doğum bölümüne çok kez gittim aynı şikayetten . Eleme sebebidir değil mi bunlar? Kabin için yazıyorum

pcos tanınız olduğu için mi yoksa düzensiz menstrüasyondan dolayı mı?
Düzensiz menstürasyon yazıyordu hep tanılarımda. Pcos tanım hiç yoktu. Ultrasonda overlar: pco yazıyordu. Bu sebeple elendim. Ek tetkik bile istemediler. Kurula bırakıyorum dedi doktor ve zaten kurula bırakılan direkt eleniyor. Daha sonra kendi imkanlarımla gidip tetkik yaptırdım ve pcos olmadığımı öğrendim uzman doktordan imzalı belgeyi aldım mail attım itiraz ettim fakat olumsuz

Düzensiz menstürasyon yazıyordu hep tanılarımda. Pcos tanım hiç yoktu. Ultrasonda overlar: pco yazıyordu. Bu sebeple elendim. Ek tetkik bile istemediler. Kurula bırakıyorum dedi doktor ve zaten kurula bırakılan direkt eleniyor. Daha sonra kendi imkanlarımla gidip tetkik yaptırdım ve pcos olmadığımı öğrendim uzman doktordan imzalı belgeyi aldım mail attım itiraz ettim fakat olumsuz
Bende pcos tanısı var birkaç tane de düzensiz menstrüasyon tanılarım var geçemem herhalde değil mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.