Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

CelikHilal

Üye
29 Ocak 2025
47
10
5
Merhabalar olumsuz gelen mail’e itiraz Edip kontrol yapılacaktır ve tarafınıza bilgi verilecektir şeklinde dönüş alıp halde hala bilgi verilmeyen var mı? 27 Kasım elenme tarihi

Merhabalar itiraz mailinizi hangi adrese gönderdiniz acaba ve mail içeriğini nasıl yazmıştınız 25 kasımda girmiştim bende benim sonucumda olumsuz olduğu için bende itiraz etmek istiyorum

Online videolu mülakattan beri olumlu olumsuz bir dönüş bekliyorum. Bu durumda olan var mı? 3 kasımda yükledim belgelerimi.

Merhaba arkadaşlar, mevcut süreçte maalesef beklemek zorundayız. Süreç hiç de adil olmayan bir şekilde ilerliyor. SGK belgemde hizmet sektörünü karşıladığım halde olumsuz bir e-posta aldım. Bunun dışında, iki farklı arkadaşım var. Avrupa’da uzun yıllar çalışmış olmalarına rağmen onlar da olumsuz e-posta aldılar ve itirazlarını yaptılar. Ben ise üç haftadır bekliyorum, hala bir dönüş yok. Umarım adil bir şekilde değerlendirme yaparlar ama pek umudum da yok. Sonuçta listeler yine onların eline gidiyor…

Merhaba arkadaşlar, mevcut süreçte maalesef beklemek zorundayız. Süreç hiç de adil olmayan bir şekilde ilerliyor. SGK belgemde hizmet sektörünü karşıladığım halde olumsuz bir e-posta aldım. Bunun dışında, iki farklı arkadaşım var. Avrupa’da uzun yıllar çalışmış olmalarına rağmen onlar da olumsuz e-posta aldılar ve itirazlarını yaptılar. Ben ise üç haftadır bekliyorum, hala bir dönüş yok. Umarım adil bir şekilde değerlendirme yaparlar ama pek umudum da yok. Sonuçta listeler yine onların eline gidiyor…
Hocam belgeleri yükledikten sonra mı olumsuz mail attılar?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.