Hayır ilk defa geldi .. 27 de itiraz ettim .. bunu yazdım …
Merhaba ,
Saygıdeğer Türk Havayolları A.O yetkilileri ,
Son 8 yıldır KKTC Girne'de Hizmet Sektöründe çalışmaktayım , Bir çok yabancı destinasyona ait portföylerimle etkileşim ve iletişim halindeyim . Ek'ler de görmüş olduğunuz gibi Türkiye Cumhuriyetine ait SGK tescil ve hizmet dökümüm mevcut değil , Burada yasal izinler ve kurallar çerçevesinde çalışmaktayım . KKTC çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına ait hizmet ve tescil dökümüm bizzat bakanlığın şubesinden ıslak imzalı ve mühürlü halde tarafınıza arz edilmiş olup , değerlendirme sürecinde hata olunması iletişime geçebilmem konusunda beni bilgilendirdiniz . Sizden ricam tekrardan kontrol edilip sürecin bir parçası olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük havayolu ve bayrak taşıyıcısı firmasının bir parçası olmak için gönderdiğim belgelerin detaylı bir şekilde incelenmesidir

gereğinin yapılmasını arz ederim
Sonra bugün bu mesaj geldi ..
Değerli Adayımız,
Geri bildiriminiz doğrultusunda yüklemiş olduğunuz belge üzerinden ilgili kontroller gerçekleştirildiğinde ilanda yer alan hizmet sektörü alanlarında 2 yıl (720 gün) tecrübeye sahip olmadığınız görüntülenmektedir. İlanda yer alan ve aşağıda belirtilen hizmet sektörü alanlarında SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (Barkodlu) üzerinden kontroller gerçekleştirilmekte olup ilana başvuru aşamasında 2 yıl (720 gün) tecrübe kriterini karşılamayan adaylar sürece devam edememektedir. Bu doğrultuda, ilan kriterini karşılamadığınızdan sürecinizin olumsuz sonuçlandığını üzülerek bildiririz.
İlanımız, aşağıda yer alan hizmet alanlarında deneyim sahibi adaylara yöneliktir:
- Turizm ve otelcilik deneyim olan (Garson, Resepsiyonist, Tur Rehberi, Müşteri ilişkileri Sorumlusu, İçecek Hazırlama ve Servis Uzmanları vb.)
- Satış ve müşteri hizmetleri deneyimi olan (Satış Danışmanı, Satış Elemanı, Kasiyer, Mağaza çalışanları vb.)
- Sağlık sektöründe deneyimi olan (Hemşire, Fizyoterapist, Psikolog, Diyetisyen vb.)
Ülkemizin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları’na göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımınız için teşekkür eder; mutlu bir kariyer yolculuğu dileriz.
Saygılarımızla.