Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Jonethen21

Üye
14 Ara 2023
79
47
35
Meslek
Kabin
Merhaba arkadaşlar sgk dökümüm yoktu fakat yurtdışı vardı . Dolayısıyla olumsuz aldım . İtiraz maili attım . Bu cevap geldi .. ne yapmam gerekiyor ?

Değerli Adayımız,

Yurt dışında çalışma deneyimi bulunan adaylarımızın, görev aldıkları firmalardan antetli kâğıda kaşe ve imza ile düzenlenmiş; unvanlarını ve çalışma sürelerini gösterir belgeyi temin etmeleri halinde, hizmet kriterlerini karşılama durumları değerlendirilecektir.

Saygılarımızla.

Yurtdışında çalıştığın şirketlerden antetli kağıda kaşe ve imza ile düzenlenmiş unvan ve çalışma sürenin yazıldığı belgeleri alıp THY'ye göndereceksin işte.

• Like
Tepkiler: Jonethen21
Benimki tek firma , KKTC çalışma bakanlığa ait ıslak imzalı gün gün 1400 küsür olmak üzere , sıfatımın ve çalışma günlerimin bulunduğu 2 evrak zaten yolladım başka yok ki ? Antetli kağıdı nerden bulup nasıl temin edebilirim ?

Benimki tek firma , KKTC çalışma bakanlığa ait ıslak imzalı gün gün 1400 küsür olmak üzere , sıfatımın ve çalışma günlerimin bulunduğu 2 evrak zaten yolladım başka yok ki ? Antetli kağıdı nerden bulup nasıl temin edebilirim ?
Sen değil firma antetli kağıt üzerinden belgeyi temin edecek

• Like
Tamam yani ben patronuma diyeceğim , oda muhasebeden antetli bir kağıt üzerinde bilgilerimin ve tüm çalışma günlerin bulunduğu bir kâğıtı alacak ? Sonra pdf ile tarayarak tekrar Mail yollayacağım ? Doğru mı ?

Tamam yani ben patronuma diyeceğim , oda muhasebeden antetli bir kağıt üzerinde bilgilerimin ve tüm çalışma günlerin bulunduğu bir kâğıtı alacak ? Sonra pdf ile tarayarak tekrar Mail yollayacağım ? Doğru mı ?
Evet bilgileri a4 kağıdına değilde antetli kağıt üzerine yazacak

• Like
Tamamdır çok teşekkürler .. 🙏 umudum yoktu çünkü sgk yok bende ama umarım Buda olur artık .

Merhaba arkadaşlar sgk dökümüm yoktu fakat yurtdışı vardı . Dolayısıyla olumsuz aldım . İtiraz maili attım . Bu cevap geldi .. ne yapmam gerekiyor ?

Değerli Adayımız,

Yurt dışında çalışma deneyimi bulunan adaylarımızın, görev aldıkları firmalardan antetli kâğıda kaşe ve imza ile düzenlenmiş; unvanlarını ve çalışma sürelerini gösterir belgeyi temin etmeleri halinde, hizmet kriterlerini karşılama durumları değerlendirilecektir.

Saygılarımızla.
Maili herkesle beraber toplu mu aldınız yeni mi geldi? Ben de aynı durumdayım ama elendiniz maili gelmedi bana hiç.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.