Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

turizmci

Üye
10 Kas 2025
190
53
5
Meslek
Kabin
mülakat dönüşü alanlar ilana ne zaman başvurdunuz?
17 haziranda başvurmuşum henüz mülakat dönüşü almadım

Temmuz sonuna doğru başvurmuştum bugün davet maili aldım. 2 yıl hizmet sektörü deneyimi ve diğer belgelerinizde de herhangi bir sorun yoksa davet maili alırsınız diye düşünüyorum

Bana da mülakat daveti gelmedi. 16 Temmuz'da başvurdum gecenin 2'si, 2 yıllık hizmet tecrübesi şartını **karşılamıyorum**, İngilizce öğretmenliği öğrencisiyim lisans (2. Sınıf hâlen daha okuyorum, part time belki olur mu diye), İngilizcem C2 Almanca çalışıyorum.

Başvuru sırasına göre davet geliyorsa, ve benden daha sonra başvuranlara mail geldiyse bu demektir ki elendim. Sağlık olsun. Güzel bir tecrübe oldu, başvurduğuma pişman değilim şansımı denedim.

Bana da mülakat daveti gelmedi. 16 Temmuz'da başvurdum gecenin 2'si, 2 yıllık hizmet tecrübesi şartını **karşılamıyorum**, İngilizce öğretmenliği öğrencisiyim lisans (2. Sınıf hâlen daha okuyorum, part time belki olur mu diye), İngilizcem C2 Almanca çalışıyorum.

Başvuru sırasına göre davet geliyorsa, ve benden daha sonra başvuranlara mail geldiyse bu demektir ki elendim. Sağlık olsun. Güzel bir tecrübe oldu, başvurduğuma pişman değilim şansımı denedim.
Valla tam olarak sistemi kimse bilmiyor. Belki ilk önce hizmet şartını sağlayanlardan sıraya göre alıyorlar sonra da sağlamayanlardan alırlarsa alırlar. Onlar da biliyor bu ilana hizmet şartını sağlamayanların da başvuracaklarını. Her ihtimale karşı eksik elemanları kalmasın diye bunu yapıyorlar bence.
O yüzden şartı sağlamayanlar sağlayanlardan sonra çağrılabilir. Tabii yine her şey muallak...
Umarım olumsuz dönüş yaparlar da insanlar boşu boşuna umutlanıp beklemezler.

• Like
Tepkiler: yusuftuftuf
Bende ilan yayınlandıktan 2 saat sonra başvurmuştum 2 yıldan fazla tecrübem var ama mülakat maili gelmedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.