Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Merhaba benim imkanlarım doğrultusunda iPhone 11 cihazımdan giriş yaptım her şey çok normaldi çözdüm ve kaydettim. Sormak istediğim şey ; sınavı çözerken iki yerden kırmızı REC ibaresi ile kayıt alınıyordu fakat kendi görüntümü görmeden soruları çözdüm. Telefondan çözdüğüm ekran küçük olduğu için mi kendi görüntümü görmedim acaba bilmiyorum. Fakat sınava giriş yaparken görüntümü onaylatıp girdim ve dediğim hibi hem sağ üstte hem de sol altta kayıt alındığına dair ibare vardı. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

Merhaba benim imkanlarım doğrultusunda iPhone 11 cihazımdan giriş yaptım her şey çok normaldi çözdüm ve kaydettim. Sormak istediğim şey ; sınavı çözerken iki yerden kırmızı REC ibaresi ile kayıt alınıyordu fakat kendi görüntümü görmeden soruları çözdüm. Telefondan çözdüğüm ekran küçük olduğu için mi kendi görüntümü görmedim acaba bilmiyorum. Fakat sınava giriş yaparken görüntümü onaylatıp girdim ve dediğim hibi hem sağ üstte hem de sol altta kayıt alındığına dair ibare vardı. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Benimde aynı şekildeydi safari üzerinden girdim. Altta kamera açık gibi görünüyordu tarayıcıda. Bir problem olmadığını düşündüm

Direk kelime soruları haricindekiler b1-b2 seviyeyle yapılabilecek sorulardı. Dinlemeler anlaşılır basitti. Sistem düşük cihazlarda kasma donmaya yol açabilir, hatta bazen işaretlenen soruları boş bırakmışsınız gibi algılayabiliyor dikkat edin bu duruma.
Merhabalar beni sürekli sistem sayfadan çıkardı sınavı bitirmem neredeyse 1 saat 15 dk sürdü kaldığım yerden devam ettim ama görüntü kaydı sırasında da sıkıntıları oldu sürekli dondu sizce mail atmalı mıyım?

Merhabalar beni sürekli sistem sayfadan çıkardı sınavı bitirmem neredeyse 1 saat 15 dk sürdü kaldığım yerden devam ettim ama görüntü kaydı sırasında da sıkıntıları oldu sürekli dondu sizce mail atmalı mıyım?
Bence kesinlikle mail at

Soru geçişlerinden sonra kamera görüntüsünün ekranda görünmesi bende de zaman aldı. Bu durum görüntünün kaydolmadığı anlamina gelseydi sınavdan atılırdık diye düşünüyorum. Bende sınav sadece yavaştı yoğunluktan olmuştur diye önemsemedim

• Like
Tepkiler: gunes
Öncelikle sınava giren herkese başarılar diliyorum.bende biraz önce tamamladım sınavı.sorulari sesli okumak bence problem yaratmaz ben sessiz ortamda yaptığım için kendi duyacağım şekilde sesli okuyarak çözdüm kendimi daha rahat hissettiğim için.sinav soruları zor değildi ama basitte değildi.kelime bilgisini bir hayli ölçmüşler.sesli sorular gunluk hayatta pratiği olanlar için bence gayet basitti.umarim herkes icin hayırlısı olur.32 soru olmasına şaşıranlar olmuş,mailde vs yazıyordu zaten 32 soru 40 dk diye.Sinava bende tabletle giremedim android eski bir telefonla girmek zorunda kaldım.ama hicbir problem yaşamadım

• Like
Tepkiler: xLagertha ve gunes
valla pgs cok kolay gecmisti ama normal o pgs ben dün yaparken tknınkini 2 3 soruda zorlandım kelimelerin bazıları harbi c1 seviyesindedir

Ben 11 Ekim'de girdim bugün değerlendirme anket maili gelmiş .Size de böyle mail geldimi olumsuz falan demek değildir umarim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.