1-3 hafta içinde sonuç mailleri gelmiş olur, diye düşünüyorum.Sonucu ne zaman öğreniriz acaba
Bilgisayardan girmenizi tavsiye ediyorum.Ben de birazdan gireceğim telefondan girmeyi düşünüyorum. İnşallah problem olmaz bu durum![]()
ben çok zorlandım anlamadığım sorular bile oldu
Bende az önce girdim geçen senede girmiştim kuruldan kalmıştım testi zorlaştırmışlar kelimeler özellikle ve gramer yapısı B2-C1 seviyesindeydi diye düşünüyorum
Sınava giren diğer üyelerimiz de fikirlerini paylaşabilir. Any review is needed for us and you, as well.B1 seviyesinde birinin zorlanmadan yapabileceği bir sınavdı. Ne aşırı kelime bilgisi ne de aşırı grammar odaklı bir test bu.. Açıkçası testin %80'i okuduğunu anlama üzerine.
Yanlışlar doğruyu götürmüyor arkadaşlar. Boş bırakmayın, işaretleyin.Ben nedense bu sınavda süreyi yetiştirmekte zorlandım arkadaşlar. Geçtiğimiz yıl girmiştim ve kolaydı ancak bu sene zorlandığımı hissettim. Çok fazla paragraf sorusu ile karşılaştım. Basit gramer sorusu birkaç tane hızlıca yaptım onun dışında sorularla şöyle bir vakit geçirme sürecim oldu hep. Hatta 4 ya da 5 soru boş kaldı. Bugün sabah 7'de aldığım ilk yardım eğitiminin hem yazılı hem uygulamalı uygulamalı toplam 4 saat süren bir süreci vardı, orada sınav uygulama derken stres yapmış olabilirim, etkilemiş olabilir. Eve geçip 1 saat sonra bu online sınava girdim, belki de bunun etkisi olmuştur ama nedense zorlandım. Sormak istediğim, boş bıraktığımız sorular dezavantaj mıdır acaba?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.