Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

CelikHilal

Üye
29 Ocak 2025
47
10
5
Merhaba arkadaşlar mülakata çağrılan arkadaşlarımız hizmet sektörü tecrübe yılını ve ilana başvuru tarihini belirtebilir mi ? En azından henüz mülakata çağrılmayanlar olarak aklımızda birşeyler oluşması için.

Merhaba arkadaşlar mülakata çağrılan arkadaşlarımız hizmet sektörü tecrübe yılını ve ilana başvuru tarihini belirtebilir mi ? En azından henüz mülakata çağrılmayanlar olarak aklımızda birşeyler oluşması için.
Ben ön sağlık değerlendirmesine de gittim mülakatları geçip. Hizmet sektöründe 4 yıl tecrübem var sgk onaylı ve temmuzda başvurdum ilana. Ama ilanda eylül ayında değerlendirme başlayacak yazıyordu, ekimde ilk mailimi aldım

• Like
Tepkiler: CelikHilal
Benimde 4 yıllık bir hizmet sektörü tecrübem vardı. Haziranda başvurmuşum 18 de mülakata girdim dönüş bekliyorum.

• Like
benim de 6 yıllık tecrübem var şuan ön sağlık aşamasındayım temmuz sonu gibiydi sanırım başvuru tarihim

• Like
başvuru sırasına göre de olabilir mailde öyle bir şeyler yazıyordu ben Eylül'de başvurdum henüz mülakata çağrılmadım, hizmet yılım da oldukça fazla ama

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.