Pozisyon veya İlan Adı
Hizmet Sektörü Deneyimli
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sohbeti sürdüremediğinde elenme sebebi olması çok can sıkıcı bu sebeple sanırım katılamayacağım mülakata..
Birçok kişi o mülakata katılmak için can atıyor bazıları senin gibi kendinden pek emin değil ama önemli olan geçemeyeceğini bilsen bile oraya gidip orda bulunup o tecrübeyi yaşamak.Özgüvenini topla ve ordaki kimseden daha kötü olmadığını hatırlayarak o sürece katıl bence.

• Like
Tepkiler: cheesefake
Karşınızdaki kişi sizi rahatlatmak için her şeyi yapıyor. Tamamen günlük konuşma havasında geçiyor. Benim cv me baktı ispanyolca bildiğimi gördü ve tamamen bu konu üstüne konuştuk. Hatta baya rahat geçti sesli bir şekilde gülüştük karşılıklı. O yüzden bu aşama için gerilmenize gerek yok b1 seviyesinde ingilizceniz varsa rahat geçersiniz.

Karşınızdaki kişi sizi rahatlatmak için her şeyi yapıyor. Tamamen günlük konuşma havasında geçiyor. Benim cv me baktı ispanyolca bildiğimi gördü ve tamamen bu konu üstüne konuştuk. Hatta baya rahat geçti sesli bir şekilde gülüştük karşılıklı. O yüzden bu aşama için gerilmenize gerek yok b1 seviyesinde ingilizceniz varsa rahat geçersiniz.
Çok haklısınız fakat online envanter uygulamasını bugun yanıtlamam gerek sanmıştım meğer bugun saat 9 sonmuş ben açılış saati diye yprumladığım için giremedim

Çok haklısınız fakat online envanter uygulamasını bugun yanıtlamam gerek sanmıştım meğer bugun saat 9 sonmuş ben açılış saati diye yprumladığım için giremedim
Mail at online envanter telafi edilebilir bir şey. Vazgeçme bence şansını dene. En kötü tecrübe etmiş ortamı görmüş olursun.

Sorun olmuyo. Gidince söylüyosun tekrar atıyolar. Biri mail attı o şekil cevap verdiler. Sorun yok yani gidince söylemen yeterli.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.