Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Ü

Üye silindi 12776

Merhaba,

Salı gününe Hizmet Sektörü Deneyimli ilanı için davet geldi. O gün ayrıca insan kaynakları ve iş birimi değerlendirmesi olacakmış. Yanlış bilmiyorsam bu farklı bir tarihte oluyordu şimdi ikisini beraber yapacaklar değil mi ?

Merak ettiğim bir konu var. Sonuçta adaylar işyerlerinden izin alarak bu mülakata katılacaklar. Bu nedenle, mülakat sürecinin tam olarak kaç gün sürdüğünü bilenler paylaşabilirmi ?

Merhaba,

Salı gününe Hizmet Sektörü Deneyimli ilanı için davet geldi. O gün ayrıca insan kaynakları ve iş birimi değerlendirmesi olacakmış. Yanlış bilmiyorsam bu farklı bir tarihte oluyordu şimdi ikisini beraber yapacaklar değil mi ?
Hayırlısı olsun öncelikle, gelecek ayı bulur diye bekliyordum ama sanırım bu ay sonuna kadar bu işi halledecekler gibi.

Aranızda sigortası tutmayıp da çağırılan var mı ona göre bilgimiz olsun. Bir de eğer çağrılmazsak olumsuz dönüş yapıyorlar mı?

Merhaba,

Tebrikler! Sizin belge yükleme tarihiniz ne zamandı?

Mülakat davetiye maili banada gelmedi.
Son belge yükleme tarihi 6 kasımdı.
Hizmet sektörü deneyimi koşulunda şüpheleniyorum. Olumsuz bir mail de gelmedi. Parti parti mi davet edecekler acaba.

Bu konu hakkında bir bilgisi öngörüsü olan paylaşabilir mi?

Mülakat davetiye maili banada gelmedi.
Son belge yükleme tarihi 6 kasımdı.
Hizmet sektörü deneyimi koşulunda şüpheleniyorum. Olumsuz bir mail de gelmedi. Parti parti mi davet edecekler acaba.

Bu konu hakkında bir bilgisi öngörüsü olan paylaşabilir mi?
Sanırım başvuru sırasına göre çağırıyorlarmış. Bir başka konuda öyle okumuştum. Ben de 5 Kasım da yüklemiştim belgeleri. Yarına gelmezse gelecek hafta mutlaka davet maili gelecektir hizmet sektörü deneyimi konusunda sıkıntı yoksa.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.