Pozisyon veya İlan Adı
Hizmet Sektörü Deneyimli Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Boy kiloda ölçüsünde boy konusunda toleransları yok fakat kiloda süre verdiler ama çok fazla değil 2-3 hafta verdiler. İngilizce çok rahattı gündelik sohbetler anlat dur. Kurulda biraz zorlandım açıkçası hiçbir şekilde renk vermediler olumlu mu olumsuz mu bir şey anlamadım. Sürekli bir şeyler not aldılar
boy kiloda size zaman verdiler mi yoksa gözleminizi mi aktardınız burada? Bildiğim kadarıyla ölçümlerden sonra mülakatlara girilmiyor çünkü.

boy kiloda size zaman verdiler mi yoksa gözleminizi mi aktardınız burada? Bildiğim kadarıyla ölçümlerden sonra mülakatlara girilmiyor çünkü.
Gözlemimi aktardım, benim boy kilo tutuyordu. İngilizceniz fena değilse onu dert etmeyin kurul mülakatına çalışın sadece

• Like
Tepkiler: FurkanGoz
Selamlar 3 kasımda mail aldım son online mülakatında başarılı olduğuna ik mülakatı için beklemede kalın gibi bir maildi. 6 kasıma kadar istedikleri evrakları siteye yükledim fakat henüz ik mülakatı ile alakalı mail almadım sadece bugün online olacak seminerle alakalı davet maili aldım. Benimle aynı durumda olan var mı? ve ya bilgisi önerisi olan

Eğitimden sonraki dönemde maaşlar en düşük ne kadar olur bilginiz var mı? Uçuşlar etkiliyor mu yatısız olsa da?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.