Pozisyon veya İlan Adı
Hizmet deneyimli kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Benim enabızımda birkaç emin olmadığım kısımlar vardı ve muayenede bana denk gelem doktor tekkk kelime bir şey söylemedi veya sormadı ve elenme ihtimalimi yüksek buluyorum o yüzden açıkçası cevabı beklemek çok zor
Hangi tanılar vardı özel değilse

Hizmet sektörü deneyiminiz sgk hizmet dökümünde 2 yıl olmayan var mı? Mülakat aşamasında herhangi bir durum belirtildi mi konuyla ilgili?

Hizmet sektörü deneyiminiz sgk hizmet dökümünde 2 yıl olmayan var mı? Mülakat aşamasında herhangi bir durum belirtildi mi konuyla ilgili?
Mülakattan önce veya sonra bilmiyorum belgeleri tekrar yüklüyorsunuz ve hizmet dökümü eksiğiniz varsa hiçbir şekilde alınmazsınız illaki kontrol ediliyor. Ben 4 sene iş tecrübeliyim

Kurul mülakatından sonra belgeleri tekrar mı yüklediniz ? Benim yurt dışında otel deneyimim var fakat sgk da gösteremiyorum birkaç belge buldum ve sisteme yükledim inşallah kabul ederler.

Kurul mülakatından sonra belgeleri tekrar mı yüklediniz ? Benim yurt dışında otel deneyimim var fakat sgk da gösteremiyorum birkaç belge buldum ve sisteme yükledim inşallah kabul ederler.
Etmezler bilgin olsun. Sgk hizmet dökümü (2 yıl) 730 gün bu yüzden istiyorlar. Yıllarca sigortasız çalışıp elenen çok insan var.

• Like
Tepkiler: auberfae
Arkadaşlar ön sağlık değerlendirme öncesinde referans bilgiler alınıyor mu yoksa referanssız mı ilerleniyor, bilgilendirirseniz çok sevinirim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.