Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

pilot222

Üye
30 Ocak 2026
5
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Etihad Airways'e kabin memurluğu için başvuru yapıp shortliste alınan var mı? HireVue üzerinden gelen mailde çekilmesi istenen video hakkında deneyimi olan var mı veya daha önce Etihad süreçlerine katılım sağlayan var mıdır? Tecrübelerinizi aktarırsanız memnun olurum.
Herkese başarılar.

Merhabalar geçen haftalarda hirevue üzerinde online mülakata katıldım, takım elbisenin üst kısmını giyip güler yüzlü şekilde sorulan cevapları güzelce spontan bir şekilde deneyimlerimden dürüst bir şekilde anlattım onun dışında ayrıtten bir sorunuz varsa seve seve cevaplarım

• Like
Tepkiler: pilot222
Merhabalar geçen haftalarda hirevue üzerinde online mülakata katıldım, takım elbisenin üst kısmını giyip güler yüzlü şekilde sorulan cevapları güzelce spontan bir şekilde deneyimlerimden dürüst bir şekilde anlattım onun dışında ayrıtten bir sorunuz varsa seve seve cevaplarım
Anladım deneyiminizi paylaştığınız için teşekkür ederim

merhaba ,
1 tane boydan cekim yapip soru cevapladiginiz (kendini tanitma boyunuzu soylediginiz ve Neden Etihad?) 3-4 tane de yakin cekim yaptiginiz sorular var. (bu sorulari hatirlamiyorum detayli ). sorulari birkac kez cekme sansiniz varHemen yuklemeden once. Video sorularindan sonra emotional intelligence sorulari var daha cok takim oyuncusu mu bireysel mi nasil calismayi seversiniz gibi. Burada dogru cevap yok zaten kisilik testi gibi. Baska bir asamada da soru cevaplama vardi size bir kaynak veriliyor ve oradan sorulara bakarak sorulari cevapliyorsunuz. Bence tiktok arastirmasi yapin cogu soruyu Oradan gormustum. Basarilar

merhaba ,
1 tane boydan cekim yapip soru cevapladiginiz (kendini tanitma boyunuzu soylediginiz ve Neden Etihad?) 3-4 tane de yakin cekim yaptiginiz sorular var. (bu sorulari hatirlamiyorum detayli ). sorulari birkac kez cekme sansiniz varHemen yuklemeden once. Video sorularindan sonra emotional intelligence sorulari var daha cok takim oyuncusu mu bireysel mi nasil calismayi seversiniz gibi. Burada dogru cevap yok zaten kisilik testi gibi. Baska bir asamada da soru cevaplama vardi size bir kaynak veriliyor ve oradan sorulara bakarak sorulari cevapliyorsunuz. Bence tiktok arastirmasi yapin cogu soruyu Oradan gormustum. Basarilar
Çok teşekkürlerr başarılar

• Like
Tepkiler: sulefnx

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.