Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben sunexpress ilanı açıldıktan 2 saat sonra başvurdum ve bu "Bugün incelendi" yazısı her gün düzenli olarak yazıyor bende de tam olarak ne anlama geliyor bilmiyorum. Kaç gün geçerse geçsin bugün incelendi yazıyor
arkadaşlar siz kariyerde kendiniz girip tıkladığınızda basvurunuza bugün incelendi yazar ilan sirket tarafından incelenirse direkt özgeçmiş görüntülendi der. Bende dönüş almadım bu arada referans mailine rağmen :) ki ilk 15 dk içinde basvuranlardanım

Arkadaşlar dönüşler devam ediyor mu yoksa alınacak kadar insan alındı mı hiçbir şey anlamadım en azından sınav maili gelseydi hiç umudum kalmadı

Ben sunexpress ilanı açıldıktan 2 saat sonra başvurdum ve bu "Bugün incelendi" yazısı her gün düzenli olarak yazıyor bende de tam olarak ne anlama geliyor bilmiyorum. Kaç gün geçerse geçsin bugün incelendi yazıyor
Sen incelediğin için bugün incelendi diyor girme 2-3 gün hiçbir şekilde = 2 gün önce incelendi yazıyor. Denendi onaylandı.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.