Arkadaşlar selam. Kabin memurluğu sağlık aşamasındayım. Belgelerimi bugün teslim ettim fakat bana bakan doktor bugün yoktu o yüzden herhangi bir feedback alamadım( olumsuz ya da ikdan mail bekle gibi). İdrarımda kan var diye ek tetkit istendi nefroloji ve üroloji doktorlarından. Nefroloji doktorum idrarımdaki eritrosit değerini fazla gördüğü için birkaç ekstra teste tabii tuttular. İlk önce böbrek BT si çektirdim temiz çıktı. Sonra tekrardan kan idrar verdiğimde (idrardaki) eritrosit değerinin biraz daha yükseldiğini gördü ve hematüri tanısını koydu. renal doppler ultrason ve birkaç kan testi( sistatin c kompleman c3 C4 c anca p anca,romatoid faktör kantitatif ve ANA) daha istedi. Bunlar da aynı şekilde temiz çıktı. Nefroloji doktorum tanıyı ilk koyduğunda da söylemişti bu testlerin sonucunda da söyledi Hematüri tanısı ucuşunuza engel değildir diye. Benim de kafam karıştı bilmiyorum aranızda bu durumu daha önce yaşayan var mı? Varsa beni bir aydınlatırsanız sevinirim. Bu süreçten cebim de çok yandı. 21.5 a anlaştığım hastaneden 55 lirayla çıktım. Umarım sonucu olumlu olur.