31 Ocakta mülakata girenler çok bahtsız, ben de onlardan biriyim. Mevcut işimden ayrıldım. Fakat muhtemelen başka bir iş bakıp çalışacağım. Süreç çok yıprattı, beklemeye değer mi bilmiyorum…
olumsuz dönüş olmasıysa eğer umut vardır diye düşünürüm ama kaç ay daha bekleriz tabi bilemiyorum

olumsuz dönüş olmasıysa eğer umut vardır diye düşünürüm ama kaç ay daha bekleriz tabi bilemiyorum
Daha önceki alımlarda olumlu ya da olumsuz hiçbir şekilde dönüş alamayanlar olmuş diye duydum. Tabi ki sonrasında süreç dışında kalmışlar… Umarım bizde aynı durum yaşanmaz. Hakkımızda hayırlısı.

• Like
Tepkiler: sparkle

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.