Pozisyon veya İlan Adı
Havaş Yolcu ve Hareket Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

efegenc

Üye
10 Kas 2025
23
7
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Havasta surec nasil ilerliyor? hizli mi yavas mi? mulakatlar online mi? tesekkurler.

Merhaba çalışma saatleriyle alakalı bilgisi olan var mı?
Maaşla alakalı bilgisi olan var mı
Aşağıdaki konuyu incelemenizi öneriyorum. Şimdiden sürecinizde başarılar dilerim.

• Love
Tepkiler: efegenc
Çalışma saatleriyle alakalı bilgi göremedim
Aşağıdaki konuyu incelemenizi öneriyorum. Şimdiden sürecinizde başarılar dilerim.

Bu Yanıtlamada herhangi çalışma saatleri ve maaş hakkında bilgi görünmemekte arkadaş sınav hakkında bilgi vermiş ve yer hizmetleri şirketleri arasında ölçüm yaparak havaş'ın ön planda olduğunu iletmiş.

Sınavlarla alakalı şunu söyleyebilirim henüz daha yeni stajyer olarak havaş ingilizce genel yetenek ve video kayıt altında testlerine girdim, genel yetenek sınavı matematik ve okuma yeteneğinize bağlı okuduğunu görerek anlayarak işaretlemelisiniz matematik sorularıda oran orantı algoritma mantık soruları vardı zorlayıcı olma seviyesi ORTA diyebilirim. İngilizce 80 total soru var ilk 40 soru full sadece A1 -B1 arası gramer soruları kolaydı diğer 40 sorudan sonra ki sorular sona yaklaştıkça sorular ağırlaşıyor ve zorlaşıyordu. İngilizce testi kısaca anlatmak gerekirse ilk 40 gramer son 40 havacılık ingilizcesi ile birlikte pekiştirmeden dolayı zordu diyebilirim,Teşekkürler.. Ankarada ESB Düşünenler için kolay gelsin iyi çalışmalar görüşmek üzere... 🫶

• Like
Tepkiler: gunes ve birbela
Havaş yolcu hizmetleri memuru-harekat memurluğunda eğitim sürecinde maaş veriliyor mu acaba? Veriliyorsa ne kadar olduğunu yazar mısınız?

Bu Yanıtlamada herhangi çalışma saatleri ve maaş hakkında bilgi görünmemekte arkadaş sınav hakkında bilgi vermiş ve yer hizmetleri şirketleri arasında ölçüm yaparak havaş'ın ön planda olduğunu iletmiş.

Sınavlarla alakalı şunu söyleyebilirim henüz daha yeni stajyer olarak havaş ingilizce genel yetenek ve video kayıt altında testlerine girdim, genel yetenek sınavı matematik ve okuma yeteneğinize bağlı okuduğunu görerek anlayarak işaretlemelisiniz matematik sorularıda oran orantı algoritma mantık soruları vardı zorlayıcı olma seviyesi ORTA diyebilirim. İngilizce 80 total soru var ilk 40 soru full sadece A1 -B1 arası gramer soruları kolaydı diğer 40 sorudan sonra ki sorular sona yaklaştıkça sorular ağırlaşıyor ve zorlaşıyordu. İngilizce testi kısaca anlatmak gerekirse ilk 40 gramer son 40 havacılık ingilizcesi ile birlikte pekiştirmeden dolayı zordu diyebilirim,Teşekkürler.. Ankarada ESB Düşünenler için kolay gelsin iyi çalışmalar görüşmek üzere... 🫶
Teşekkür ederim sürecimi tamamladım bende havacılık ing yoktu full a1ve a2 idi baştan sona kadar daha önce bundan iki sene önce girdiğim sınav çok zordu 80soru 40dk ve baştan sona paragraf vardı havaş kendinde iyileştirme yapmış çünkü öteki türlü girmek imkansızdı paragrafı okumaktan süre gidiyordu ve cevaplar kısmında uzundu cidden bi şeyler değişmiş

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.