Mail olarak mı gidiyor davet ? dün 2 farklı numaradan aranınca bi düşündüm, bende antep istasyonu için girmiştim ve gayet iyi geçmişti sınavım
Bana her hangi bi dönüş olmadığı için bilemiyorum ama sınav sadece sms olarak gelmişti.Bu konuda dana önceki mesajlarda sınavdan sonra mülakat mesajı aldığını yazan vardı biraz bakarsanız o kişiye ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: Eragon34
Mail olarak mı gidiyor davet ? dün 2 farklı numaradan aranınca bi düşündüm, bende antep istasyonu için girmiştim ve gayet iyi geçmişti sınavım
Numaraları tekrar aradınız mı? Ne mezunusunuz
Merhaba, ben de Antep istasyonu için sınava girdim herhangi bir geri dönüş aldınız mı? Bana henüz dönüş yapılmadı.
Online yüz yüze mülakata girdiniz mi? Eğer girdiyseniz ne zaman girdiniz?

Merhaba, ben de Antep istasyonu için sınava girdim herhangi bir geri dönüş aldınız mı? Bana henüz dönüş yapılmadı.
Başka istasyonlarda sınav ile ilgili mesajın yanında bi de aranıp bilgi verilmiş ama antep istasyonu için bana sadece şu saatte sınav var ve girin şeklinde mesaj geldi, garipsedim açıkcası

Bana her hangi bi dönüş olmadığı için bilemiyorum ama sınav sadece sms olarak gelmişti.Bu konuda dana önceki mesajlarda sınavdan sonra mülakat mesajı aldığını yazan vardı biraz bakarsanız o kişiye ulaşıp detaylı bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ben de sizinle aynı zamanda girdim bana da henüz dönüş yapılmadı, şu mübarek günde yine de umudunuzu kaybetmeyelim 🙏🏻

• Like
Tepkiler: Aviation27
Ama geçmiş mesajları okuduğum kadarıyla olumsuz düşünmeyelim, en az 10 gün sonra dönüş oluyormuş, pazartesi dönüş gelecektir diye tahmin ediyorum

Havaş maaş bilgisi alabildiniz mi peki tgs mülaktı daveti de aldım ama maaş konusunda yeterli bilgim olmadığı için iki firma arasında kaldım ya
yanıltmak istemem fakat,maaş olarak havaş daha iyi veriyor diye biliyorum, fakat çift ikramiye yokmuş havaşda bunu aya vurunca tam kafa kafayalar, fakat tgs istanbul mu havaş antep mi derseniz cidden ben antep seçerdim şehir küçük, kiralar uygun para bana kalır, istte 40 alacam 25 kira

Ama geçmiş mesajları okuduğum kadarıyla olumsuz düşünmeyelim, en az 10 gün sonra dönüş oluyormuş, pazartesi dönüş gelecektir diye tahmin ediyorum
Dönüşü hangisinden bekliyorsunuz acaba? Yazılı sınav Genel kültür genel yetenek ve yazılı ingilizce mi? Yoksa bunların ardından gerçekleştirilen online yüz yüze mülakattan mı bekliyorsunuz?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.