Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Başarılar dilerim, cıktıktan sonra deneyimlerini yazar mısın özellikle speaking kısmını
Genel yetenek ile başlıyor 40 soru 45dk ardından İngilizce 80 soru 45dk ilk 50 soruya kadar çok basit ilerliyor A2 seviyesinde 50'den sonra kelime bilgisi ve gramer zorlaşıyor.Speaking çok saçma geldi bana ilk defa Havaş'ın sınavına girdim soruyu gördükten sonra 30 saniye düşünme ardından 1dk boyunca konuşuyorsun.
1.Soru:Yaşadığın şehirde önemli bir festival var mı insanlar neden o festivali yapıyor,ne kadar sürüyor,beğendin mi?
2.Soru:Yaşadığın şehirde turistler tarafından yapılan önemli bir aktivite var mı neden seviliyor,turisler için ne gibi bir önemi var,tavsiye eder misin?

• Like
Tepkiler: edmonddantes
Genel yetenek ile başlıyor 40 soru 45dk ardından İngilizce 80 soru 45dk ilk 50 soruya kadar çok basit ilerliyor A2 seviyesinde 50'den sonra kelime bilgisi ve gramer zorlaşıyor.Speaking çok saçma geldi bana ilk defa Havaş'ın sınavına girdim soruyu gördükten sonra 30 saniye düşünme ardından 1dk boyunca konuşuyorsun.
1.Soru:Yaşadığın şehirde önemli bir festival var mı insanlar neden o festivali yapıyor,ne kadar sürüyor,beğendin mi?
2.Soru:Yaşadığın şehirde turistler tarafından yapılan önemli bir aktivite var mı neden seviliyor,turisler için ne gibi bir önemi var,tavsiye eder misin?
Teşekkür ederim paylaşım için , bana da speaking kısmında hangi aktiviteyi sevdiğimi, kimle yaptıgımı, nerde yaptıgımı neden yaptıgımı sormuştu, diğer soruda da daha önce tatile gittin mi, nereye gittin, nasıl gittin, kimle gittin, niye gittin, tavsiye eder misin, neden tavsiye edersin diye sordu. Diğer kısımlar da aynen senin söylediğin gibi geçti

• Like
Tepkiler: Alper Cansu
Bende yaptım sınavı. Bana da yaşadığın şehirde meşhur yemek ne. Tadı nasıl görüntüsü nasıl diğer şehirlere göre farkı ne. 2 . Soru iyilik yapmayı severmisin ne yaparsın kime yaparsın yaptığında nasıl hissedersin diye sordu. Daha önceki sınavlara göre bitirme süresi 1 gün vermişler. Öncekilerde 3 gün falanmış. Şuanki süreç hızlı sanırım o yüzden kısa tutmuşlar deadline ı.

• Like
Tepkiler: edmonddantes
Bende yaptım sınavı. Bana da yaşadığın şehirde meşhur yemek ne. Tadı nasıl görüntüsü nasıl diğer şehirlere göre farkı ne. 2 . Soru iyilik yapmayı severmisin ne yaparsın kime yaparsın yaptığında nasıl hissedersin diye sordu. Daha önceki sınavlara göre bitirme süresi 1 gün vermişler. Öncekilerde 3 gün falanmış. Şuanki süreç hızlı sanırım o yüzden kısa tutmuşlar deadline ı.
Ee neymiş meşhur yemek

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.