Pozisyon veya İlan Adı
Havaş Antalya
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
sınavla alakalı bir bilgi yok sınav linki sınav günü gelecekmiş. çok enteresan bir sistem ne sorulduğuna dair en ufak bir fikir yok. allah herkesin yardımcısı olsun

Geçen sene başvurdum sınava girdim hiç dönüş olmadı aradım sonucunuz olumsuz olmuş dendi, 3 gün önce başvurdum bugün aradılar geçen sene sınava katıldığımdan dolayı tarafıma sınav gönderilmeyecegi söylendi olumlu olumsuz olarak tarafınıza dönüş sağlanır dendi ama geçen sene olumsuz olduğu söylendi sınavım iyi geçmedi sanırım o zaman olumsuz olacak şu an ki dönüşünüz dedim bilgilendirileceksiniz dedi anlamadığım bir şekilde

Geçen sene başvurdum sınava girdim hiç dönüş olmadı aradım sonucunuz olumsuz olmuş dendi, 3 gün önce başvurdum bugün aradılar geçen sene sınava katıldığımdan dolayı tarafıma sınav gönderilmeyecegi söylendi olumlu olumsuz olarak tarafınıza dönüş sağlanır dendi ama geçen sene olumsuz olduğu söylendi sınavım iyi geçmedi sanırım o zaman olumsuz olacak şu an ki dönüşünüz dedim bilgilendirileceksiniz dedi anlamadığım bir şekilde
Kurul online mı oldu

çok garip benim bildiğim olumsuz olduğunda 6 ay sonra tekrar başvuruyapabiliyorsun ve geçen sene sorular nasıldı biraz bahsedebilir misin

çok garip benim bildiğim olumsuz olduğunda 6 ay sonra tekrar başvuruyapabiliyorsun ve geçen sene sorular nasıldı biraz bahsedebilir misin
Maalesef pek hatırlamıyorum lakin İngilizce sınavında Biraz zorlandığımı hatırlıyorum kolaydan zira doğru sorular vardı iyi bir İngilizce altyapısına sahip iseniz yapabilirsiniz bence..

Sadece sınavlara katıldım online sınav
Mesela ben online sınava katıldım geçen sene 11 ay falan oldu kurula da katıldım bu sene hiç sınav smsi gelmedi aramadılar da direkt olumsuz muyum yani ben insan kaynaklarına ulaştım başvurunuz sistemde görünüyor diyor sınav linki yok bu nasıl bir sistem nasıl bişry anlamadım gerçekten

Mesela ben online sınava katıldım geçen sene 11 ay falan oldu kurula da katıldım bu sene hiç sınav smsi gelmedi aramadılar da direkt olumsuz muyum yani ben insan kaynaklarına ulaştım başvurunuz sistemde görünüyor diyor sınav linki yok bu nasıl bir sistem nasıl bişry anlamadım gerçekten
Ben geçen sene nisan gibi katılmıştım 6 aydan da fazla oldu çok saçma bence bari bilgilendirme yapsalar başka seçeneklere bakarız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.