Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Tedesco

Üye
1 Ağu 2026
2
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Ben havacılık yönetimi bölümüne gideceğim ancak sağlık raporu istiyorlar bu raporu ne diye almalıyım hastanelerden ne dersem doğru rapor olur elimden daha önce sindaktili ameliyatı oldum parmaklarımda ameliyat izi var bu bir sorun olur mu genel olarak neye bakıyorlar hayalim kabin hizmetleri vb değil amacım yolcu hizmetleri tarafında

Ben havacılık yönetimi bölümüne gideceğim ancak sağlık raporu istiyorlar bu raporu ne diye almalıyım hastanelerden ne dersem doğru rapor olur elimden daha önce sindaktili ameliyatı oldum parmaklarımda ameliyat izi var bu bir sorun olur mu genel olarak neye bakıyorlar hayalim kabin hizmetleri vb değil amacım yolcu hizmetleri tarafında
Bu raporu herhangi bir hastaneden alamıyoruz, internetten SHGM ONAYLI HASTANELER (yetkili sağlık kuruluşları) olarak aratın ve burda istediğiniz hastaneye göre iletişim numarasını bulup randevu alın. Havacılık için sağlık raporu alcağınızı mutlaka belirtin. Fakat bu raporun bir ücreti var ve cüzi bi miktar değil telefonda bunu da sorabilirsiniz. Yolcu hizmetleri veya kabinde çalışmak istemen raporu değiştirmiyor maalesef tek bir adet rapor işlemleri var. Ameliyatınızdan dolayı raporunuz iptal olmaz sanırsam ama not düşebilirler bunu sorabilirsin istersen

Ve zaman içinde isteğiniz değişebilir havalimanı, yer, kabin veya pilotaja yönelmek isteyebilirsin çünkü bölüm içinde fikirler net olarak değişiyor, dolayısıyla doktorunuzla birebir konuşabilirsiniz heyet raporunda çünkü bu tarz tıbbi işlemleri şirketler belirtmiyor sağlık şartlarında birebir sormanız iyi olur

Siz okul için alacaksanız devlet hastanelerinin rapor bölümü var.oraya başvurun.Dahileyeden göze norolojiye hepsine görünecek sonra heyete giteceksiniz.Okullar bu raporu istiyor yoksa kayıt olamıyorsunuz.Ozel hastanelerden de kabul oluyor.

Havacılıkla ilgili bölümlerde böyle.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.