havacılık okumuş olmanın bu sektörde ne kadar önemi varsa yabancı dil bilmenin de o kadar önemi var, hatta bir hayli fazla önemi var. yabancı dilin yoksa havacılıkta phd bile yapsan yabancı dili olanın kıyasla daha fazla şanslı olması oldukça normal

havacılık okumuş olmanın bu sektörde ne kadar önemi varsa yabancı dil bilmenin de o kadar önemi var, hatta bir hayli fazla önemi var. yabancı dilin yoksa havacılıkta phd bile yapsan yabancı dili olanın kıyasla daha fazla şanslı olması oldukça normal
arkadasın bahsettiği seye mi atıf yaptınız

Benim üniversiteye girdiğim sene Türkiye de 3 tane ilde vardı havacılık, Türkiye’nin en önü açık bölümü diyorlardı. Yorumunuz çok saçma ve yersiz. Anlaşılan siz de başka bir bölüm okuyup havacılıkın ekmeğini yeme derdindesiniz, bol şans
demek ki bölümü bitireli uzun yıllar olmuş ve hala iş bulamamışsınız. sistemi eleştirmek yerine ben nerede hata yaptım diye düşünün bence.

• Like
Tepkiler: midisi
Kesinlikle ben de girdiğimde üc sehirde vardı kendi puanımla baska alanlara da cok rahat girebiliyorlen havacılığı sevdiğim icin sectim.
sorsan kendisi de kendi alanı icin hayıflanır kendi alanında ekmek bulamamıs gelmiş burda size sizin sorununuz diyor saka gibi
merhaba uluslararası ilişkiler (%100 ingilizce) mezunuyum. istediğim sektöre rahat uyum sağlayabilmek için böyle çok yönlü bir bölüm okudum. kendi alanım ile ilgili hayıflanmıyorum tahmininiz yanlış çıktı maalesef. umarım her şey gönlünüzce olur da başkalarının ekmeğine göz koymak zorunda kalmazsınız.

merhaba uluslararası ilişkiler (%100 ingilizce) mezunuyum. istediğim sektöre rahat uyum sağlayabilmek için böyle çok yönlü bir bölüm okudum. kendi alanım ile ilgili hayıflanmıyorum tahmininiz yanlış çıktı maalesef. umarım her şey gönlünüzce olur da başkalarının ekmeğine göz koymak zorunda kalmazsınız.
Kimsenin baskasının ekmeğine göz koyduğu yok okuduğunu anla önce
düsünerek konus ya da sus ağzınıza her geleni buraya yazmayın

• Like
Tepkiler: nurguloZ
Kimsenin baskasının ekmeğine göz koyduğu yok okuduğunu anla önce
düsünerek konus ya da sus ağzınıza her geleni buraya yazmayın
burada dümdüz başkasının ekmeğine göz koyma var. bir cümleyi bir kaç kez oku iyice anlayabilmek için lütfen belli ki bu yeteneğin zayıf. herkesin kendi alanındaki bir işe başvurmasından muzdarip biri var burada. demek ki havacılık mezunu olmayanların ekmeğini çaldığını düşünüyor.

burada dümdüz başkasının ekmeğine göz koyma var. bir cümleyi bir kaç kez oku iyice anlayabilmek için lütfen belli ki bu yeteneğin zayıf. herkesin kendi alanındaki bir işe başvurmasından muzdarip biri var burada. demek ki havacılık mezunu olmayanların ekmeğini çaldığını düşünüyor.
Allah sana akıl fikir ihsan etsin seninle daha fazla muhatap olmayacağım zira vaktime yazık

Tartışmanın her iki tarafı da haklı. Ancak bu konuda imalarla gönderme yapacağınız kişi/ kurum birbiriniz değilsiniz. Birbirinizi boşuna kırıyor, yıpratıyorsunuz. Konu sahibi çok haklı bir şekilde bu bölümü okuduğunu ve bir karşılığı olmadığını söylemiş, bu konuda isyan etmiş. Kısmen haklı da bu arada. Konu sahibinin bu söylemi üzerine "boşuna okudunuz" gibi garip söylemlerde bulunmak yerine bir çözüm sunmayı, derdine ortak olmayı tercih etseydiniz daha iyi olurdu bence. Olumsuz şeyler söyleyip karşıdaki kişinin arka planını bilmeden konuşmak daha kolay tabi, ne diyeyim.

Konu sahibinin son mesajındaki bir kısım hariç kimsenin mesajını düzenleyip silmiyorum. Umarım ne dediğimi anlar, bana karşı gereksiz muhalefet ederek konuyu gereksiz uzatmaz ve doğru adımı atarsınız. Lütfen birbirinize olumsuz olmayın.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.